FairOnes.BestForEver.Com Türkiyenin Tek Tekkit Classic Sunucusu!

Sunucumuzu Begendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    50

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rütbe işi kötü olmuş anladıgım kadarıyla collector mk3 yapamıyoruz?[DOUBLEPOST=1405621859,1405621818][/DOUBLEPOST]bu nedenden dolayı serverden çıkıyorum eger düzeltirseniz haber verin[DOUBLEPOST=1405626829][/DOUBLEPOST]sw çöküyo durmadan D:[DOUBLEPOST=1405628829][/DOUBLEPOST]Böyle server olmaz olsun lan copycenter de dia buldum bi chestte birsürü rm yi kopyalamakta kullandım sonra admin geldi aldı itemleri oluyomu simdi?[DOUBLEPOST=1405628873][/DOUBLEPOST]sonra admin oluyomu simdi dedim gidiyorum sw den böyle sw olmaz olsun dedim ve güle güle mesajıyla banladı
Bir ameriikan serverine bak yada bir premium servere 100 serverden 70-80 i rütbeli olur...
Sunucu yabancılara yönelik
konuyu birdaha oku pls.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. Guest oldugunuzda yanlizca warp pve komutunu kullanabilirsiniz. 2. Newbie olabilmeniz icin 5 dk oyunda kalmaniz yeterlidir. 3. Energy condenser yapabilmek icin newbie collector yapabilmek icin member olmaniz gerekmektedir. Eger zahmet gisterip konuyu okusaniz ve sitemize bi goz gezdirseniz (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) boyle birsey yazma geregi duymazdiniz.

Son düzenleme:

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tekkit candır can :p sunucu güzel beğendim bikere girdim boştu bidaha girmedim ama güzel :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Istek uzerine sitemizde olabildigince turkcelestirme yapmaya calistim. Ve turkce tekkit wiki calismalarina basladik en kisa zamanda hazir olacak insAllah herkese iyi forumlar

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Quarry bug u duzeltildi artik quarryleriniz calisabilecek ancak claimli yerdede calisabilieceginden claimleribizi biraz genis yapmaniz tavsiye edilir aksi halde bolgenizde yapilacak grieflerden sorunlu deiliz

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
7/24 acik

------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------