Ne yaparsın ?

Oyun zevklimi ?

• evet

Kullanılan: 18 75.0%
  • hayır lo

Kullanılan: 6 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    24

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ismarlayan kişi kız ise seve seve kabul ederim.

Annen, en iyi kankan, ve çok sevdiğin kız arkadaşın aynı anda denizde boğuluyorlar. Sadece bir tanesini kurtarma hakkın var. Hangisini seçersin?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ismarlayan kişi kız ise seve seve kabul ederim.

Annen, en iyi kankan, ve çok sevdiğin kız arkadaşın aynı anda denizde boğuluyorlar. Sadece bir tanesini kurtarma hakkın var. Hangisini seçersin?
Dediğim gibi ilk kankamı kurtarır sonra kankam annemi kurtarır annemde kız arkadasimı kurtarır ben kurtarmıyom

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakat sadece bir tansini kurtarabiliyorsun ve kurtardığın kişi de hiçbir eylemde bulunamıyor.
Anne mi kurtarmam ve kız arkadaşımla ileride aram bozulabilir fakat kankamı kurtarırsam biz daha çok kız ve anne bulabiliriz o yüzden ben kankamı kurtarırdım.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Anne mi kurtarmam ve kız arkadaşımla ileride aram bozulabilir fakat kankamı kurtarırsam biz daha çok kız ve anne bulabiliriz o yüzden ben kankamı kurtarırdım.
Aynen ben de öyle düşündüm. Büyük ihtimalle bir gün ailemi terk edeceğim. Esgeçtim annemi. Sevgili desen Adriana Lima beleşe verse kurtarmam. Başa bela. Tabi eğer Türk ise yabancı ise fikrim değişir onu kurtarırım. Kanka yeter.