_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Crysisi sevmemKendimi ellerdim.
Crysis 3 extreme ayarlarda açan bir bilgisayarın olsaydı ne yapardın?
Eğer bir eşcinsel olsaydın ne yapardın?
Crysisi sevmemKendimi ellerdim.
Crysis 3 extreme ayarlarda açan bir bilgisayarın olsaydı ne yapardın?
Kendimi elleyemezdim.Crysisi sevmemşaka şaka oynardım
Eğer bir eşcinsel olsaydın ne yapardın?![]()
Ellemeyi geç artık yeterKendimi elleyemezdim.
Crysis 1'i en düşük ayarlarla çalıştırabiliyor olsaydın ne yapadın?
Konuya gel bu arada.
https://forum.gamer.com.tr/gonderi/1102222/
4 kişiden teklif geldi kabul etmedim.Ellemeyi geç artık yeter
Cyrsisi sevmiyorum soğuttun
Eğer sevgilin olsa şu an ne yapardın? (aklıma bişi gelmedi)
Ona bir mendil veririm sonra kaçarımİsraile atarım
Karşında beni yani profil fotomdaki kişiyi görsen naparsın ?
Tek tek waffleları havada yakalayarak hepsini yerim. B)Ona bir mendil veririm sonra kaçarım
Yürüyen bir waffle makinesi sana takıştı ne yaparsın ?
Dediğim gibi ilk kankamı kurtarır sonra kankam annemi kurtarır annemde kız arkadasimı kurtarır ben kurtarmıyomIsmarlayan kişi kız ise seve seve kabul ederim.
Annen, en iyi kankan, ve çok sevdiğin kız arkadaşın aynı anda denizde boğuluyorlar. Sadece bir tanesini kurtarma hakkın var. Hangisini seçersin?
Fakat sadece bir tanesini kurtarabiliyorsun ve kurtardığın kişi de hiçbir eylemde bulunamıyor.Dediğim gibi ilk kankamı kurtarır sonra kankam annemi kurtarır annemde kız arkadasimı kurtarır ben kurtarmıyom
Anne mi kurtarmam ve kız arkadaşımla ileride aram bozulabilir fakat kankamı kurtarırsam biz daha çok kız ve anne bulabiliriz o yüzden ben kankamı kurtarırdım.Fakat sadece bir tansini kurtarabiliyorsun ve kurtardığın kişi de hiçbir eylemde bulunamıyor.
Aynen ben de öyle düşündüm. Büyük ihtimalle bir gün ailemi terk edeceğim. Esgeçtim annemi. Sevgili desen Adriana Lima beleşe verse kurtarmam. Başa bela. Tabi eğer Türk ise yabancı ise fikrim değişir onu kurtarırım. Kanka yeter.Anne mi kurtarmam ve kız arkadaşımla ileride aram bozulabilir fakat kankamı kurtarırsam biz daha çok kız ve anne bulabiliriz o yüzden ben kankamı kurtarırdım.