- En iyi cevaplar
- 0
Benim kodumda e4704161
Dostum senin kodunu ben yazdım arkadaşlar benim kodumu yazanlar bana özelden kodlarını atsın bende yazıcam.Benim kodumda e4704161
5 kişi yazsa beni bende seni yazcamDostum senin kodunu ben yazdım arkadaşlar benim kodumu yazanlar bana özelden kodlarını atsın bende yazıcam.
Hayırlısı bakalım ... Bütçesi olmayanlar için güzel bir uygulama5 kişi yazsa beni bende seni yazcam
Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tam benlik uygulama o zamanHayırlısı bakalım ... Bütçesi olmayanlar için güzel bir uygulama![]()
Sende bi alemsinTam benlik uygulama o zamanbazen düşünüyom 1$ amazon parasını alıp uygulamayı silip kaçsammı diye
Fakirlik başa vurdu
İmzada düzenleme yaptım çaktırmaSende bi alemsinS5'in var lan
![]()
Hahahİmzada düzenleme yaptım çaktırma
Ben paypal ile mc alcam ya da steama dalıcamHahahşu amozon işi aklıma yattı
1 Dolar 1 dolar GTA 5 PC versiyonun ön-siparişinimi alsam diye düşünüyorum
bazende diyorum lan steam'e gelicek zaten. Ama alasım var dayanamıom. Oyun daha çıkmadı ama almak istiom
![]()
Oha taktik ver loben bugün başladım 35 bin puan oldu böyle giderse 2 haftada 40 dolarlık steam kodunu alırım
Ben Steam veya PayPall a dalcam direkBirisi söylesin şu taktikleri bitcoin biriktirip oyun alıcem yaa![]()
Steam için çok puan istiyo o yüzden bitcoine dalıcam benBen Steam veya PayPall a dalcam direk
Acaba bir şey yazsammı yoksa sessizce uzaklaşsammı diye düşündüm bir an...Yav gerçekten oluyorsa bu AppNana çıldırmış olmalı!