1. sorunun aynısını youtube üzerinden de sormuşlardı şöyle diyeyim cracklilerin başka premium hesaplarla girdiğini ve premiumların bu yüzden giremeyeceğini düşün. Aynı zamanda global bir sunucu olacağımız için premium gerekli. Yani bir hypixel, mineplex, hivemc olmak istiyorsak premium olması gerekli. Sonuçta crack olduğu zaman şöyle bir şey de var adam sonuçta para vermediği için istediği gibi hile yapabilecek ban yediği zaman (ip ban bile olsa çözümler var) başka bir hesapla yine girebilecek hiçkimse para verdiği şeyden uzaklaştırılmak istemez sanırımSirf bu server icin premium almayi dusunuyorum ama birkac sorum var
1. serverı crackli acsaniz ne olur ?
2. (Daha cok oneri gibi) Su portallarin ustundeki cobwebleri kaldirsaniz ne olur ?
GG WP REPORT TEAM !
Tişikkirlir sipirminÇooook BaşarılarGayette Güzel Olmuş
![]()
Oncelikle cevap icin tesekkurler1. sorunun aynısını youtube üzerinden de sormuşlardı şöyle diyeyim cracklilerin başka premium hesaplarla girdiğini ve premiumların bu yüzden giremeyeceğini düşün. Aynı zamanda global bir sunucu olacağımız için premium gerekli. Yani bir hypixel, mineplex, hivemc olmak istiyorsak premium olması gerekli. Sonuçta crack olduğu zaman şöyle bir şey de var adam sonuçta para vermediği için istediği gibi hile yapabilecek ban yediği zaman (ip ban bile olsa çözümler var) başka bir hesapla yine girebilecek hiçkimse para verdiği şeyden uzaklaştırılmak istemez sanırım![]()
2. comweb derken :? Türkçe anlatsana biraz
Tişikkirlir sipirmin![]()
Heçkır boyHekid ByNovem. Noobs.
![]()
Şu Yazdığın Yazıyı 10 Dk Dır Düşünüyorum bir şey AnlamadımHekid ByNovem. Noobs.
![]()
bundan istedi benden sizin yüzünüzden[DOUBLEPOST=1406524108,1406476409][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendiŞu Yazdığın Yazıyı 10 Dk Dır Düşünüyorum bir şey Anlamadım![]()
-____-Thiz iz u cray !
Mys d- dee- deh dh
iempsbllttyl !
Edit: Gud coommercaliflaitogin and comesicebevettoh !
Sıkıntı yok konuyu kapadılarKonunuzu @_Kiritokun_ Yüzünden Arşive Alıcaklar Build Eleştirme Yeri Deyil Sohbet Yerine Dönmüş Konu
Dostum ben naptım?-____-
Sıkıntı yok konuyu kapadılar![]()
Boş Boş Konuştun Bu Yetermi Burası Build Hakkında Tartışma Öneri Verme Yeri Sohbet Deyil Sohbet Edicekseniz Genel Sohbet / Minecraft Hikayeleri Bölümüne gitmeniz GerekDostum ben naptım?
Boş Boş Konuştun Bu Yetermi Burası Build Hakkında Tartışma Öneri Verme Yeri Sohbet Deyil Sohbet Edicekseniz Genel Sohbet / Minecraft Hikayeleri Bölümüne gitmeniz Gerek
Uzatmayın arşive gitmesinDostum ben naptım?
Uzatmalık bir şey Yok Sohbet Edicekse Genel Sohbet / Minecraft Hikayeleri Bölümüne Gitmeli !Uzatmayın arşive gitmesin![]()