Minecraft Hub Spawn Project | Ronin Build Team | MassiveMine | NEW!

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sirf bu server icin premium almayi dusunuyorum ama birkac sorum var
1. serverı crackli acsaniz ne olur ?
2. (Daha cok oneri gibi) Su portallarin ustundeki cobwebleri kaldirsaniz ne olur ?

GG WP REPORT TEAM !

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sirf bu server icin premium almayi dusunuyorum ama birkac sorum var
1. serverı crackli acsaniz ne olur ?
2. (Daha cok oneri gibi) Su portallarin ustundeki cobwebleri kaldirsaniz ne olur ?

GG WP REPORT TEAM !
1. sorunun aynısını youtube üzerinden de sormuşlardı şöyle diyeyim cracklilerin başka premium hesaplarla girdiğini ve premiumların bu yüzden giremeyeceğini düşün. Aynı zamanda global bir sunucu olacağımız için premium gerekli. Yani bir hypixel, mineplex, hivemc olmak istiyorsak premium olması gerekli. Sonuçta crack olduğu zaman şöyle bir şey de var adam sonuçta para vermediği için istediği gibi hile yapabilecek ban yediği zaman (ip ban bile olsa çözümler var) başka bir hesapla yine girebilecek hiçkimse para verdiği şeyden uzaklaştırılmak istemez sanırım :)
2. comweb derken :? Türkçe anlatsana biraz :)
Çooook Başarılar :) Gayette Güzel Olmuş :D
Tişikkirlir sipirmin :D

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sorunun aynısını youtube üzerinden de sormuşlardı şöyle diyeyim cracklilerin başka premium hesaplarla girdiğini ve premiumların bu yüzden giremeyeceğini düşün. Aynı zamanda global bir sunucu olacağımız için premium gerekli. Yani bir hypixel, mineplex, hivemc olmak istiyorsak premium olması gerekli. Sonuçta crack olduğu zaman şöyle bir şey de var adam sonuçta para vermediği için istediği gibi hile yapabilecek ban yediği zaman (ip ban bile olsa çözümler var) başka bir hesapla yine girebilecek hiçkimse para verdiği şeyden uzaklaştırılmak istemez sanırım :)
2. comweb derken :? Türkçe anlatsana biraz :)

Tişikkirlir sipirmin :D
Oncelikle cevap icin tesekkurler :) ben olsam servera whitelist gibi birsey yapardim oyuncular belli bir miktar odeyerek hesap alicaklar mesela 15 dolar 1 haftalik bedava hesap verirsiniz herkeze gerisi gelir bu sayede 60 liradan kurtuluruz .
2. Orumcek aglari

GG WP REPORT TEAM !

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Thiz iz u cray !
Mys d- dee- deh dh
iempsbllttyl !
Edit: Gud coommercaliflaitogin and comesicebevettoh !