Eriny - Devler - Küçük Şehir

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
tabii ki beğenip beğenmemek size kalmış bir şey. :)
Fakat bizi eleştirirken sebep'de belirtirseniz daha iyi olur örnek olarak Glyphl'ye bakın mesela işaretleyip gönderdi bizde bunu göz önünde bulundurduk yapı büyük ve elbette beğenilmeyen yerler olabilir buda bizim gözümüzden kaçabilir.
Ben de resimleri inceledim ve detaylar gözüme hoş gelmedi. Başıboş ve sahipsiz ayrıntılar gibi geldi bana. Tabii ki herkesin görüşü farklı.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim için küçük ama sizin için küçük bir ipucu vereyim ^^
Shader'i kullanın ama aşırıya kaçmayın. Bilindiği gibi Shader ayarlanabilir bir moddur. Siz en parlak ve yapıyı görmemizi engelleyen türü kullanıyorsunuz ki bu hiç hoş değil. Bu olayı, "güzelleşmek için makyaj yapıp da Marshall bayisine dönen kadın" gibi bir şeyler örneklendire bilirdim ama yapmıyorum ^^

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim için küçük ama sizin için küçük bir ipucu vereyim ^^
Shader'i kullanın ama aşırıya kaçmayın. Bilindiği gibi Shader ayarlanabilir bir moddur. Siz en parlak ve yapıyı görmemizi engelleyen türü kullanıyorsunuz ki bu hiç hoş değil. Bu olayı, "güzelleşmek için makyaj yapıp da Marshall bayisine dönen kadın" gibi bir şeyler örneklendire bilirdim ama yapmıyorum ^^
Tabi öyle fakat resimler shader'li alınmadı bir resimde shader var oda yanılmıyorsam video'dan bir kare. :)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika bir proje. Gerçekten! Çok iddialı bir grup olacaksınız, yükseliş dönemi olmaz. Zirveye çıkış olur bundan sonra. Projelerinizi RolePlay sunucularına ayarlamayı deneyin, kaliteli olur. Forum içerisinde takımınız ile üye olarak aktiflik gösterseniz çok iyi yaparsınız. Fakat malum kişiler gibi ortaçağ politikacı tribine girmeden, tabii ki.:)
İnsan bir şey hakkında yeterli bilgiye sahipse,bu konudaki şeyleri eleştrir,eksiklerini,fazlalarını söyler.Bu normaldir.
Neden biz böyle değiliz dersen,altı çizili kelimeyi tekrar okumanı tavsiye ederim

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnsan bir şey hakkında yeterli bilgiye sahipse,bu konudaki şeyleri eleştrir,eksiklerini,fazlalarını söyler.Bu normaldir.
Neden biz böyle değiliz dersen,altı çizili kelimeyi tekrar okumanı tavsiye ederim
Geleyepehele tartışmayalım. :D
Tartışma iyi olmuyor sakin sakin konuşuyoruz bak. :D

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Laf sokma çabası banaysa eğer, bir kişi kendini bir konuda üstün göremez, 'iyi' görebilir. En azından başkalarından. Eleştiri çerçevesinde her zaman bir alternatif belirtilmiştir, hiçbir şekilde kimse iyi diye kendini ilah edemez. Her şeyin bir çerçevesi vardır, altı çizili imâ ise burada devreye girer.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laf sokma çabası banaysa eğer, bir kişi kendini bir konuda üstün göremez, 'iyi' görebilir. En azından başkalarından. Eleştiri çerçevesinde her zaman bir alternatif belirtilmiştir, hiçbir şekilde kimse iyi diye kendini ilah edemez. Her şeyin bir çerçevesi vardır, altı çizili imâ ise burada devreye girer.
Yeterli kelimesininde altını çizeyim dur.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük şehir mi? Dev şehir bu!

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0