Sevdiği Kıza/Erkeğe Açılamayanlar İçeri

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki hocam. Sevgilim yok, rahatımdayım fakat birine kafayı kaptırdım diyelim. Film romantizmi şeklinde açıklayıp, yanlış anlaşılıp tokat mı yemeliyim yoksa direk "Gel sevgili olalım ulan." mı yapayım?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Peki hocam. Sevgilim yok, rahatımdayım fakat birine kafayı kaptırdım diyelim. Film romantizmi şeklinde açıklayıp, yanlış anlaşılıp tokat mı yemeliyim yoksa direk "Gel sevgili olalım ulan." mı yapayım?

Bu konularda kızın tepkisi önemli. Size ilgi duyuyorsa, sürekli yakınınızdaysa ve bu tür konulardan konuşulduğu zaman biraz da olsa utanıyorsa kendisiyle nazikçe konuşun. ^_^

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim biri var ama o beni sevmiyor .-. Bende platonik aşk yaşıyorum .-. Söylemeye de korkuyorum hemen tokatı yerim diye :D (Not: Pp deki değil :D)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim biri var ama o beni sevmiyor .-. Bende platonik aşk yaşıyorum .-. Söylemeye de korkuyorum hemen tokatı yerim diye :D (Not: Pp deki değil :D)
Belki o da seni seviyordur ama senin onu sevmediğini düşünüyordur :p
belkide senin dediğin gibidir
belkide çaktırmıyordur nerden bilcen belli olmaz onlar :lol:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim biri var ama o beni sevmiyor .-. Bende platonik aşk yaşıyorum .-. Açılmaya da korkuyorum hemen tokat yerim diye :D (Not: Pp deki değil :D)

Bu tür konuları konuşmadan önce nabzını ölçün, (Nazikçe ama, öyle bir anda dalarsanız öküz, barzo, hanzo ve bilimum ifadeler sağanak olarak gelebilir.) sonra olumlu tepki aldığınız düşündüğünüzde yavaş yavaş açılın.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları konuşmadan önce nabzını ölçün, (Nazikçe ama, öyle bir anda dalarsanız öküz, barzo, hanzo ve bilimum ifadeler sağanak olarak gelebilir.) sonra olumlu tepki aldığınız düşündüğünüzde yavaş yavaş açılın.
Nabzını ölçmek ne alaka :D ?[DOUBLEPOST=1407436533,1407436503][/DOUBLEPOST]
:lol: Başkasını seviyor :lol:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Kızlar değişik varlıklardır beyler, anlaması kolay değil. Bazen çok kırılgan, bazen de (Sözüm meclisten dışarı kızlar, bunu görüyorsanız bir çay içmeye gelin.) en maço erkekten daha katı olabiliyorlar.