Nabzını ölçmek ne alaka?
Öyle bi sorunum yok kız meslekte olduğum için 38 kız 2 erkek oluyor genellikle afsfdgdgdgfhfg
O zaman sen onu bırak yada aralarını boz belki işin zor olucak k.gNabzını ölçmek ne alaka?[DOUBLEPOST=1407436533,1407436503][/DOUBLEPOST]
Başkasını seviyor
![]()
Senin rehber konun vardı.Ben açıldım fakat birisi yüzünden (o kendini çok iyi biliyor) hayatım kaydı. Bıraktım bu işleri. Tek aşkım pc <3
Ben açıldım fakat birisi yüzünden (o kendini çok iyi biliyor) hayatım kaydı. Bıraktım bu işleri. Tek aşkım pc <3
Ee, neden o taktikleri kullanmadın?O işe yarıyor yanlız .s
Eee benim başıma gelen başkasının başına gelse ******* falan eder heralde. En azından gamerım da pc ile rahatlayabiliyorum <3
Bir kişi var aslında. Ve çok iyi arkadaşız hemen arka sırada oturuyordu ama okul bitti . Ve de ben utanırım öyle açılamam ve kız biraz dindar şimdi öyle bişe dersem ne olur Allah bilir o yüzden hiç açılamam malesef :/
Bizim sınıfımızda öyle birisi var, öyle kızların yanında ne yapacağına dikkat etmelisin arkadaşlarımızla konuşamıyorduk bile o kız yüzünden.Bir kişi var aslında. Ve çok iyi arkadaşız hemen arka sırada oturuyordu ama okul bitti . Ve de ben utanırım öyle açılamam ve kız biraz dindar şimdi öyle bişe dersem ne olur Allah bilir o yüzden hiç açılamam malesef :/
Yok bu öyle değilBizim sınıfımızda öyle birisi var, öyle kızların yanında ne yapacağına dikkat etmelisin arkadaşlarımızla konuşamıyorduk bile o kız yüzünden.
Yemin ederim 2 sene öncesinde hiç unutamam arkadaşlarla ameno pro taklidi yapıyoruz ''dinden çıkacaksın salak Allah belanı versin'' demesi daha sayamam...Yok bu öyle değil![]()
Benim ki dindar derken o kadarda dindar değil , sonradan öğrendi zatenYemin ederim 2 sene öncesinde hiç unutamam arkadaşlarla ameno pro taklidi yapıyoruz ''dinden çıkacaksın salak Allah belanı versin'' demesi daha sayamam...