Sevdiği Kıza/Erkeğe Açılamayanlar İçeri

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bi sorunum yok kız meslekte olduğum için 38 kız 2 erkek oluyor genellikle afsfdgdgdgfhfg

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Nabzını ölçmek ne alaka :D ?

Aradığım mizah! (Sözlük Edit: Aşırı olmamasına dikkat etmek, kontrol etmek anlamlarına gelen nabzını ölçmek ifadesi çeşitli anlamlarda da kullanılabilir.)[DOUBLEPOST=1407436698,1407436639][/DOUBLEPOST]
Öyle bi sorunum yok kız meslekte olduğum için 38 kız 2 erkek oluyor genellikle afsfdgdgdgfhfg

Erkek lisesi. Welcome to the Hell. (Ben Fen Lisesi bölümünde olduğum için sıkıntı yok, burada kızlar var. :) )

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kişi var aslında. Ve çok iyi arkadaşız hemen arka sırada oturuyordu ama okul bitti . Ve de ben utanırım öyle açılamam ve kız biraz dindar şimdi öyle bişe dersem ne olur Allah bilir o yüzden hiç açılamam malesef :/

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bir kişi var aslında. Ve çok iyi arkadaşız hemen arka sırada oturuyordu ama okul bitti . Ve de ben utanırım öyle açılamam ve kız biraz dindar şimdi öyle bişe dersem ne olur Allah bilir o yüzden hiç açılamam malesef :/
Bizim sınıfımızda öyle birisi var, öyle kızların yanında ne yapacağına dikkat etmelisin arkadaşlarımızla konuşamıyorduk bile o kız yüzünden.

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yemin ederim 2 sene öncesinde hiç unutamam arkadaşlarla ameno pro taklidi yapıyoruz ''dinden çıkacaksın salak Allah belanı versin'' demesi daha sayamam...
Benim ki dindar derken o kadarda dindar değil , sonradan öğrendi zaten :D Sınıfın ineğiyiz ikimizde hep ders felan konuşurdu . Bana soru sorardı :D