Sevdiği Kıza/Erkeğe Açılamayanlar İçeri

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Abi şimdi ben kimseyi öyle ciddi ciddi sevmedim. Ama bi kız bana sorunca (Oldu işte) bende düşünmeden edemiyorum. Çok kız hakkında düşündüm. Hiçbiri tipim değildi. Sadece gelip bana teklif eden üzerinde yoğunlaşıp hakkında daha çok düşünüyorum ve takıntı haline geliyor. Zaten daha ergenliğe yeni giriyoruz hemen hevesi kırılıp bırakacak diye (bunun yanında sevmediğim için ve önüme daha nelerin çıkacağını bilmediğim için ) reddettim. Doğru mu yapmışım ? Help me 14. Doctor !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Abi şimdi ben kimseyi öyle ciddi ciddi sevmedim. Ama bi kız bana sorunca (Oldu işte) bende düşünmeden edemiyorum. Çok kız hakkında düşündüm. Hiçbiri tipim değildi. Sadece gelip bana teklif eden üzerinde yoğunlaşıp hakkında daha çok düşünüyorum ve takıntı haline geliyor. Zaten daha ergenliğe yeni giriyoruz hemen hevesi kırılıp bırakacak diye (bunun yanında sevmediğim için ve önüme daha nelerin çıkacağını bilmediğim için ) reddettim. Doğru mu yapmışım ? Help me 14. Doctor !
Hepsini kabul et eğlenmene bak B) bunları mum ışığın da arayacaksın. Bak biz bunları hiç göremedik ve bunları gören çok az insan var. :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Takma şimdiden en iyisini yapmışn

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Biri beni etiketlememiş.

Hangi zat-ı muhterem eksik diye tam bir saat düşünmüştüm, sonunda buldum! (Ya da o beni buldu.)[DOUBLEPOST=1407442383,1407442264][/DOUBLEPOST]
@Reix etiketledim :)

ne düşünüyorsun @BurnerTroll

Allah dedirten bir açıklama, sorun hakkında birazcık, miniminnacık aydınlanabilirsek belki yardımcı olabileceğim. B)[DOUBLEPOST=1407442502][/DOUBLEPOST]
İkimizde sınıfın ineğiyiz. O yazarlığa başladı 1 sene önce ve ben de teşvik etti bende başladım ve kitapları seviyor bende seviyorum ve ben sakin biriyim , terbiyeli vb. o da öyle ama benden hoşlanıyor mudur ki ?

"-Kalemini verdi kesin hoşlanıyor." Açık bir tepki vermeden konuşmak zor. Siz yine de kurduğunuz yakınlığı koruyun, birlikte bir şeyler yapmayı teklif edin mesela.[DOUBLEPOST=1407442770][/DOUBLEPOST]

Your doctor loves you all guys!

Şahsi düşüncem, bence iyi yapmışsınız. Bu yaşlarda başlayan -neredeyse- hiçbir ilişki yetişkinlik çağına kadar yürümeyecek. Kızın da kendinizin de hayallerini yıkmamış olursunuz böylece. Ama psikolojik olarak çöküntü ve yalnızlık içindeyseniz, başka çözüm yolu bulamıyorsanız bir kız arkadaş iyi olabilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hepsini kabul et eğlenmene bak B) bunları mum ışığın da arayacaksın. Bak biz bunları hiç göremedik ve bunları gören çok az insan var. :)
Abi bizim sınıftaki en karizmatik çocuk bile görmedi bunları :) Hatta tekif bile etmedi/almadı :)
Hangi zat-ı muhterem eksik diye tam bir saat düşünmüştüm, sonunda buldum! (Ya da o beni buldu.)[DOUBLEPOST=1407442383,1407442264][/DOUBLEPOST]

Allah dedirten bir açıklama, sorun hakkında birazcık, miniminnacık aydınlanabilirsek belki yardımcı olabileceğim. B)[DOUBLEPOST=1407442502][/DOUBLEPOST]

"-Kalemini verdi kesin hoşlanıyor." Açık bir tepki vermeden konuşmak zor. Siz yine de kurduğunuz yakınlığı koruyun, birlikte bir şeyler yapmayı teklif edin mesela.[DOUBLEPOST=1407442770][/DOUBLEPOST]

Your doctor loves you all guys!

Şahsi düşüncem, bence iyi yapmışsınız. Bu yaşlarda başlayan -neredeyse- hiçbir ilişki yetişkinlik çağına kadar yürümeyecek. Kızın da kendinizin de hayallerini yıkmamış olursunuz böylece. Ama psikolojik olarak çöküntü ve yalnızlık içindeyseniz, başka çözüm yolu bulamıyorsanız bir kız arkadaş iyi olabilir.
Bu yaşta bence dediğin gibi kız arkadaş uygun değil...

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Abi bizim sınıftaki en karizmatik çocuk bile görmedi bunları :) Hatta tekif bile etmedi/almadı :)

Bu yaşta bence dediğin gibi kız arkadaş uygun değil...
Bak işte. Değerini bil eğlenmene bak bunları bir daha asla göremeye bilirsin bu yaşadıkların neredeyse bütün erkeklerin hayalidir.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç kapı açılmadıki kapanıp yenisi açılsın.Kilo ve ergenlik sorunları yüzünden sevmiyorum/sevilmiyorum.Arkadaşlık konusunda kızlar beni tercih eder ama sevgili konusunda son kapı :3

• Beğen
Reactions: DIO

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hiç kapı açılmadıki kapanıp yenisi açılsın.Kilo ve ergenlik sorunları yüzünden sevmiyorum/sevilmiyorum.Arkadaşlık konusunda kızlar beni tercih eder ama sevgili konusunda son kapı :3

Bir friendzone vakası daha. Zaten sevgili için -ülkemizdeki- kızların gelip teklif ettiğine rastlamadım. Yani iş size düşüyor, kız arkadaş edinmek istiyorsanız üslubunuza dikkat ederek ilk adımı siz atacaksınız.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yo adamım senin derdin ne biliyor musun, o koca... Gereksiz ciddiyet hayatı siyah-beyaz gösterir. Ciddi olmak için kendinizi kasmayın, doğal haliniz ise ayrı bir şey tabi.
Senin de tek derdin O koca... :p Hıhımh.Benim doğal halim ciddi olmamdır çocukluğumdan beri bu budur bende.Hayatım da hiçbir zaman bu dediklerinizi yaşamadım hele ki benim Cehennem diye adlandırdığım ilk okul ve orta okul hayatım gençliğimi bitirdi kısaca beni bitirdi ve hala o zaman yaşadığım şeylerin sonucunu çekiyorum fakat bana bunu yapanlar benden çok daha rahatlar.