Harbiden sana şimdi saygı duyuyorum sen nasıl davrandın o kadar strese?Kurandaki yazanları tam anlamıyla okumayıp ''Yıha ben 4 kitabı birden okdm bi kere tmm mı .s .s '' diyen birisiyle Allah'ın varlığını konuşmak gereksiz bence. Ne derseniz deyin akıllanmayacak. Ateistken müslüman yaptığım kişiler var. İstersen itina ile ateist tedavi edilir![]()
evet günümüzde çok iyi hissetiriyor adam o kadar çok kafaya takıyor ki garibim ne yapsın hissediyormuş gibi geliyorGöremezsin hissedersin ve bunu yapmak için çok ilerlemen ve aşman gereken çok yol var kısaca sen asla başaramazsın.
Anlamayacağın işlere kalkışmamayı sana ailen öğretmedi mi?evet günümüzde çok iyi hissetiriyor adam o kadar çok kafaya takıyor ki garibim ne yapsın hissediyormuş gibi geliyor![]()
ya olay hikayenin başı çok saçma bir 2 kişi cenneten kovulduğu için bizde imtihan oluyoruz bir meyve içinKurandaki yazanları tam anlamıyla okumayıp ''Yıha ben 4 kitabı birden okdm bi kere tmm mı .s .s '' diyen birisiyle Allah'ın varlığını konuşmak gereksiz bence. Ne derseniz deyin akıllanmayacak. Ateistken müslüman yaptığım kişiler var. İstersen itina ile ateist tedavi edilir![]()
Boşver sne onu şu güzel kiraz göğüslere odakalnalım bizEVET YENİ KONUMUZ..
TÜRKLERİ ÖVMEK.
Türkler Yani Bİzler (cool) İnsanlariz.![]()
saygı duyulur duyulmasına ve ateistler sizden daha iyi bilirler emin olAllahını seversen hiçbir ateiste saygı duy deme çünkü hiç biri saygı nedir bilmezler.
Aslında tedavi ettiklerim bu arkadaş kadar değillerdi. Hani bazı sayfalar vardır, karikateist, sorgulayan gibi. O tür sayfalardan saçma sapan bilgiler öğrenip gelen kişiler. Bu arkadaşta o da yok yani yarı cahil diyelim. Cahilden değil yarı cahilden korkacaksınHarbiden sana şimdi saygı duyuyorum sen nasıl davrandın o kadar strese?
Yav he he.saygı duyulur duyulmasına ve ateistler sizden daha iyi bilirler emin ol
Orada sana bir şey anlatılmaya çalışmış: Allah(c.c)'nin sözünü dinlemezsen ve şeytana uyarsan Cennet'inden olursun. İnsan iradeli bir varlık zaten Hz. Adem yemese cennette doğsaydık irademize yenik düşüp yasak elmayı yerdik tüm insanlar birden dünyaya gelirdi ve tam bir kıyamet olurdu değil mi?ya olay hikayenin başı çok saçma bir 2 kişi cenneten kovulduğu için bizde imtihan oluyoruz bir meyve için![]()
Kuranda cennetten atıldıkları gibi bir şey geçiyor mu? Gerçekten okuduğuna emin misin? Kafamda deli sorular?.?ya olay hikayenin başı çok saçma bir 2 kişi cenneten kovulduğu için bizde imtihan oluyoruz bir meyve için![]()