Pc toplama

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne Yazık ki Ben Bilgisayarımı Hazır Aldığımdan Çok Pişman Oldum Ne SSD ve Sıvı Soğutma nede Adam Gibi Bir Ekran Kartı Var 3 Yıl Önceki Benim Bu Pcyi Aldığım Fiyata Şimdi Bir Canavar Toplanıyor Hem Acele Etmemin Hemde Araştırma Yapmadan Hazır Pc Almanın Cezasını Çekiyorum :D
ayn bende bi heycanla aldım ne yazikki pc ,,,,,,,,,, :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ayn bende bi heycanla aldım ne yazikki pc ,,,,,,,,,, :D
Hazır PC Almayın Demiyorum Sadece Hazır Pc Alırken Bari Ekran Kartına Bakın :D ATI Hd 5400 + i3 İle Minecrafttan 30 - 40 Fps Alıyorum :D Halime Şükrediyorum :p Birşeyler Öğrenmeye Başladım Ama Biraz Geç Oldu :S

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende aynı heyecanla aldım fakat pc dandik çıktı. Neyse umarım bu iyi olacak. :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende aynı heyecanla aldım fakat pc dandik çıktı. Neyse umarım bu iyi olacak. :)
En İyi Şekilde Araştırıpta Öyle Almanı Tavsiye Ederim Sonra En Küçük Bir Hatada Kafanı Duvara Vurursun Keşke Diyer Donanımı Alsaydım Diye :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Klavye falan alırsın valla. Şu attığımı al, geç. Daha fazla paran olacaksa GTX 880'i bekle.

[DOUBLEPOST=1407698974,1407698900][/DOUBLEPOST]

Allah Aşkına 10 saniye daha fazla beklememek için o kadar para mı verecek ? Daha fazla para bulunca alır. O kadar para vermek yerine ekran kartını güçlendirmek daha iyi.
Avantajlı fiyat felan diyor onlar nedir?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Avantajlı fiyat felan diyor onlar nedir?

İnternetten alırsan şuanda sana gösterdiğim fiyattan alıyorsun. Mağazadan alırsan 300-400 TL fazla ödüyorsun.[DOUBLEPOST=1407747093,1407746919][/DOUBLEPOST]
@owen_1 SSD den anlayana kardeşim konuyu kirletme.[DOUBLEPOST=1407711188,1407709875][/DOUBLEPOST]
i7 4970K koyuyorsun ve su soğutma koymuyorsun ? hiçbir şeyden anladığın yok...

Allah Aşkına ne su soğutması. Stock fan kullanamıyor musunuz ? Hadi kullanamadınız. 100 TL verin işlemci soğutucu alın. Neyin kafasını yaşıyorsunuz ya. Bilgisayarınız patlamayacak herhalde o topladığım sistemle.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@owen_1 sen hala çok bilmiş gibi konuşuyomusun ? dediğim gibi bişeyden anladığın yok...

Su soğutma 3.500 - 4000 TL sisteme eklemessen zaten sende bi sorun vardır o işlemcinin ömrü kısadır.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@owen_1 sen hala çok bilmiş gibi konuşuyomusun ? dediğim gibi bişeyden anladığın yok...

Bir şeyden anladığım olmasa şuanda arkadaşlarıma sistem toplayamazdım. 3 kişiye topladım. 1'i satın aldı. Bütün oyunları ultrada oynuyor. SSD yok, sıvı soğutma yok. Stock fan kullanıyor. %70'in üzerine çıkmıyor ısınma. Genelde 50-60'ta kalıyor oyun oynarken. Çok bilmişlik taslamayın burada.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hadi kavga kavga bu arada @owen_1 alıcam dedigin sistemi ama ssd eklicem bide sıvı sogutma

1800 TL'lik olanı alabilirsin. Paran varsa o ikisini koy ama bütçen kısıtlı. Bu arada monitörü çıkarıp PSU eklemeyi unutma. PSU'yu link olarak atmıştım.

Ama ben derim ki boşver SSD ve Sıvı soğutmayı ekran kartını falan güçlendir.