Mini Parkur !

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Kardeş parkur ne oldugu senden daha ıyı bılyom parkur havada yerde bır ıkı block kurup ve ısmını parkur yapılmaz.
2.Sen yapılarıma bak ve benım medıeval bılıp bılmıdıgımı anlarsın.
3.Mantık hatası var medıeval eskı çag ve parkur yenı çag bu nasıl zaman makınesınımı ıcateetın naptın ?!
4.Herkezın solyedıgı gıbı medıeval block dıye bir şey yok zeka kupu.
Parkur İnsanların Block Block Zıpladığı Gerektiğinde Olayların Zorlaştırdığı Yapılardır Medieval Eski Çağ değil Orta Çağ Yapılarıdır ZEKA KÜPÜ ! Son Olarak ' Medieval Blockları ' değil Medieval Da Çoğunlukla Kullanılan Blocklarla Yaptım.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Parkur İnsanların Block Block Zıpladığı Gerektiğinde Olayların Zorlaştırdığı Yapılardır Medieval Eski Çağ değil Orta Çağ Yapılarıdır ZEKA KÜPÜ ! Son Olarak ' Medieval Blockları ' değil Medieval Da Çoğunlukla Kullanılan Blocklarla Yaptım.
Neden bu kadar kabasın ve sürekli azarlayıcı dil kullanıyosun? adam gibi eleştiri yapanları bile sertçe cevaplıyorsun böyle yapacaksanız foruma konu falan açmayın

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bu kadar kabasın ve sürekli azarlayıcı dil kullanıyosun? adam gibi eleştiri yapanları bile sertçe cevaplıyorsun böyle yapacaksanız foruma konu falan açmayın
Bak :) Ben Sert Davranmıyorum Onun Yorumunu Oku Bence Aynı Sertlikle Bana Bir Eleştiri Yazdı Fakat Sıkıntı Bana Yazması Benim Zekam La Dalga Geçmesi Yapı Berbat Demedi Veya Yapıyla İlgili Başka Bir Şey Direk Olarak Bana Söyledi Bende Karşılıksız Burakamam[DOUBLEPOST=1407804158,1407804120][/DOUBLEPOST]
10 dakkada 4-5 block koyup sonra Orta çağ parkur diyemessin
Haklısın Teşekkürler :)

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bak Parkur nedır bılırmısın sen ?? Parkuru genelde farkettıysen eskı yapılrda yada bellı bır alanlarda yapılır sense ust uste bırer taş koydunve buna parkur demışsın olmaz bu boyle ıkıncısı medıevalde kullanılan block dıye bir şey yok ıstersen mınecraftı ogretyım bu bloclar ıstedıgın yapıya koyabılırsın sadece nasıl kullandıgına baglı .

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Medieval bu demektir:

Senin yaptığınla bu bir mi?!
Bak Haklısın Benim Yaptığım Şeyin Medievalla Alakası Yok Fakat Ben Medieval Demedim ' Medieval Temalı ' Dedim Yani Seninde Attığın Resimdeki Gibi Daha Çok Stone Brick Ve Tahta Slab Tarzı Blocklar Kullandığım İçin Temalı Dedim[DOUBLEPOST=1407834286,1407834234][/DOUBLEPOST]
Resimler bende gözükmüyor herhalde bende bir sorun var.
Resimleri hangi siteye yükledin?
İmgur :)
Yorumun İçin Teşekkürler :)
ben bunu bile yapamazdım :D cok güzel olmuş :D
Saol :D