AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Pc başında büyüterek etrafa abi demek mi hobin? Böyle devam et.Napalım yani şahsen benim hobim bu![]()
Pc başında büyüterek etrafa abi demek mi hobin? Böyle devam et.Napalım yani şahsen benim hobim bu![]()
HDMI ile baglaman lazımBeyler o deilde benim monitor Hoparlör da oluyormus yani kendinden hoparlörü varmis nasil kullanicam ?
Git crack kullan ya sanki her programın parasını verip kullanacaksın.Bide buna işletim sistemi alacaksın pff.
Bilgisayarımı tara 60-100 Euro'luk oyun bulursun ama crack oyun bulamazsın. Cracke karşıyım ben.Git crack kullan ya sanki her programın parasını verip kullanacaksın.
Vatanda hala haftasonu %25 indirimler devam ediyorsa fiyat 3744e düşer. Senin işin anlıyormuş gibi görünmek mi sadece?Oha suna bakın 5000 lira bile değil sadece 4992 TL bu fırsat kaçmaz
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Ama belki tarasam crackli sony vegas bulurum 600-700$ programBilgisayarımı tara 60-100 Euro'luk oyun bulursun ama crack oyun bulamazsın. Cracke karşıyım ben.![]()
Yok ki hiç crackli programım yok. Eğer ki 3700 tl ye düşsün bu windows 8 64 bit ile 4300 tl olur bayağıda iyi olur.Vatanda hala haftasonu %25 indirimler devam ediyorsa fiyat 3744e düşer. Senin işin anlıyormuş gibi görünmek mi sadece?
Ama belki tarasam crackli sony vegas bulurum 600-700$ program![]()
Vatandaki hafta sonu indirimlerini takip et mübarek ve neyse bunları tartışmak için ayrıca konu açabilirsin arkadaşın konusunu kirletmeyelimYok ki hiç crackli programım yok. Eğer ki 3700 tl ye düşsün bu windows 8 64 bit ile 4300 tl olur bayağıda iyi olur.![]()
Konu pc toplamadan cikti saten muhabbet kavga oldu suna bak 147 yorum
Valla secenek olursa daha iyi karar verebilirim cok kararsiz kaldim :-(