ne demek istiyorsun
Nerenden attın be kardeşim, kastettiğin olay şu; Bir çocuk Mojang'ın Twitterine korsan oynayabilir miyim oyunu alacak param yok diyor ve Mojang ekibinden şöyle bir cevap geliyor; "Paran yoksa korsan oynayabilirsin, fakat kendini kötü hissetmeyi unutma". Senin dediğin ile alakası yok o oyunculara değil bir çocuğa söylenmiş bir şey. Bu foruma girecek imkanı olan arkadaşların %99'u oyunu 10 defa alacak paraya sahip.Twitter de demişti ama tam olarak öyle değil. Yanlış hatırlamıyorsam söyle
Paraniz yoksa fakat daha sonra Premium hesap alacaksınız korsan kullanabilirsiniz. Ama kendinizi de kötü hisstetmeyi unutmayın.
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Nerenden attın be kardeşim, kastettiğin olay şu; Bir çocuk Mojang'ın Twitterine korsan oynayabilir miyim oyunu alacak param yok diyor ve Mojang ekibinden şöyle bir cevap geliyor; "Paran yoksa korsan oynayabilirsin, fakat kendini kötü hissetmeyi unutma". Senin dediğin ile alakası yok o oyunculara değil bir çocuğa söylenmiş bir şey. Bu foruma girecek imkanı olan arkadaşların %99'u oyunu 10 defa alacak paraya sahip.
10'dan kastım deyim.10 mu ? biraz fazla abarttın be , 60 liradan hesaplasak 600 lira yapıyor ki bu forumdaki kitle neredeyse tamamen 7-17 arası olduğu için neredeyse hiçbiri 600 lira ödeyemez . hatta bırak 600 lira ödemeyi 2 tane premium alıp 120 lira bile ödeyemez . parası olsa bile ailesi karşı çıkacağı için(büyük ihtimal) bu forumun anca %20 si anca 1 tane premium alır .
Bana sonoyuncu'da her gün bu şekilde onlarca soru geliyor, sen benim halimi düşün.Geçen Son Oyuncudan bir abi:
Abi skinini nasıl yaptın?
Ben: Premiumum.
Adam: Nasıl oldun?
sonoyuncuda onlardan çok varBana sonoyuncu'da her gün bu şekilde onlarca soru geliyor, sen benim halimi düşün.
İninal var ?Öyle diyorsunuz ama bazılarının kredi kartı yok benim de yok hesap kardı var sadece düşünsün artık herkes[DOUBLEPOST=1408178817,1408178754][/DOUBLEPOST]
sonoyuncuda onlardan çok var
crack zaten yasak.. dava etsen kazanırsın bu arada söylüyüm amerikada öyle yapıyorlar[DOUBLEPOST=1408551266,1408551018][/DOUBLEPOST]Yaşı en fazla 9 bu arkadaşın hem crack oynuyor hemde kızıyor. İnşallah crack yasaklanır.
(bende crackım yeterki şunlar oyunu bıraksın ben oynamasamda olur)
herkes crackli oyun kalkacak ve sadece crack 1.7 de oynanacak diyorlar premiumlar 2.0 oynarken onlar hala 1.7 oynıcaklar ve herkes steveBence çok iyi artık para biriktirip oyunu alırsınız umarımServerlerin %90'ı Steve olacak şimdi onada üzüldüm, düşünsene Eventte 50 tane Steve var yetkili oyunu bırakır
FASDFAS
2.0 sürümü var 1 nisanda şaka yapmak için yapılan bir sürüm ve kaldırıldı2.0 ne ? 1.8 olmasın o ? Daha 1.8 çıkmadan 2.0 çıkacağını kim açıkladı sana ? Crack bitse bile migrate zor biter @ShadowArrow
anlamadın ki ben ileride sürümleri konuşuyom karşiimm ...2.0 ne ? 1.8 olmasın o ? Daha 1.8 çıkmadan 2.0 çıkacağını kim açıkladı sana ? Crack bitse bile migrate zor biter @ShadowArrow
Helal çok iyi yazmışsın.Bir hayran markuss a(notch) oyunu alacak param yok dedmişti notch ise tamam crack oynayabilirsin ama paran olunca al dedi. Bizde ? Adam başka oyuna 100 lira verio bu oyunu crack oynayabildiği için beleş oynuo sw de vip alıo. Ama crack. Sonuç olarak Paran varsa pre oynamılısın benim param vardı ama kartım yoktu param var diye 3 ay oynamadım. Ve bu oyun 100 lira olsa yine alırım oyuna katkı için. Ve en büyük serverler :
Mineplex JH Mcsg gibi ortak özelliği ne pre olmaları yabancılarda 1 crack varsa bizde 10 var . Böyle crack olsun sw kimse oynamaz diyen yok. Bizde sözde kimse fakir ama adam başka eğlencelere para harcıo MC ye gelince crack oynuo crackı yasak değil diye bazıları dioki zaten oyun çok para kazanıo crack oynasak ne var ben olsam mojangın yerinde türkçeye destek vermezdim. Tr nin oyunu oynamaması için elimden geleni yapardım .
Adam gibi kuralan bazı swlerimiz yabancı ve pre olsa büyük serverlere taş çıkartırdı ama ... bizde survival oynamayı bilen bile yok. Adamlar survivali aşmış.Adam gibi kuralan bazı swlerimiz yabancı ve pre olsa büyük serverlere taş çıkartırdı ama ... bizde survival oynamayı bilen bile yok. Adamlar survivali aşmış.
Eskiden bende crackdim ama param yoktu. Preyi sırf adam gibi sw de oynamak için aldım... Yabancı swlerde bağış olayı var bizde mod admin yapıp pro 7 vermezsen kuruş vermez oyuncularımız. Bu oyunu oynarken gerçekten crack alamayanlarla da tanıştım yetenekli oynuyorlardı notch bu yüzden paran yoksa crack oynayabilirsin dedi.
Paran varsa pre oyna yoksa git oynama .yaptığıja beleşçilik denir.
Pre serverlerin daha kaliteli olma nedenleri :
Göz zevki : bir milyon aynı skini görmek içimi sıkıyor.
Oyuna destek: evet bu serverler iyiyse güzelse oyuna destek vermiş olur .
Üstün güvenlik: nicke ban atıldımı tamamdır adam 2. Bir preminiüma ihtiyacı var girmek için. Bu sayede eğer serverde adam gibi banlama sistemi hile tespit sistemi varsa hile görülmez küfür azalır.
Vip - bağışlar çoğalır bazıları crack olmasına rağmen vip alır ama oyuna zaten para veren preler daha çok vip alma yüzdesi var.
Server kalitesini yükseltir. Nasıl viplere özel sohbet yerleri serverlar daha kalitelşyse pre olması da kalite göstergesi.
Dezavantanlar .
Oyuncu sayısı azlığı ( bu sadece bizde var yabancılarda yok)
Yetenekli ama parasız oyuncular ( bazıları gerçekten alamayabilir ama 60 lira yı biriktirirsin biriktirene kadar crack oynarsın sonra alırsın bu kadar basit.
Ben ininal kartla aldım kredi kartıyla alındığı için alamayanlar defolsun önce. Bahane bulmak kolay tabi.
Ulan adam server kuruyor 500 steve baskı yapıyor adam steve serveri açmak zorunda kalıyor...
Neymiş efendim her şey zenginlereymiş g**tümüz kalmışmış. E ben boşuna mı para veriyorum. Steveler utanmasalar ki utanmıyorlar steve ile pre eşit olsun diyecekler.
Bir de utanmadan o kadar zenginseniz bize de alın diyorlar. Eziyormuşuz onları... bıktım artık bu stevelerden %99u nooblar. Adam gelmiş benim nickimi yazıyor sonra benim skinimle servere giriyor. Ben o servere giremiyorum. O halaa ben crackim fakirim ayağı yapıyor. Ulan sen ne hakla benim nickimi ve skinimi kullanırsın ? Ben sen skin kullan diye mi para verdim ? Tabi ki de para verenin ayrıcalığı olacak ne bekliyorsun ?
Skin yapmak için uğraşıyorum oyuna para harcıyorum ama sefasını bu çekiyor bir de benim param yok diye ağlıyor. Laf söyliyince zenginsen bana da al diyor. Bıktım artıkk