- En iyi cevaplar
- 4
Peki bir şey soracağım asdfmovie sever misin ?
EVERYBODY DO THE FLOP!
Peki bir şey soracağım asdfmovie sever misin ?
EVERYBODY DO THE FLOP!
Aynen can sıkıntısına çok iyi geliyorYa Yavaş Olun TTNET'im Yetişmiyor o_O ... + asdf movie falan önceden çok izledim TomSka Güzel Yapıyor Ya
değilsin.Elhamdulillah Müslümanım. Canım benim. Az önce Game Booster çöktü sinirlendim bak yapma.
Adam kink.Ya Yavaş Olun TTNET'im Yetişmiyor o_O ... + asdf movie falan önceden çok izledim TomSka Güzel Yapıyor
._. grubuna bak asdmovie ile ilgili birşeyler var . Bende severim asdfmovieI Like Trains ._.
Ahanda buldum.Asdfmovie için grup kuracağım![]()
Tamam o zaman anlaşalım sen beni Satanist olarak gör ben kendimi Müslüman olarak göreyim okay?değilsin.
Bu forumda her şey ile ilgili grup var mı la._. grubuna bak asdmovie ile ilgili birşeyler var . Bende severim asdfmovie
Ne oluyor burada olaya Fransız kaldım.Tamam o zaman anlaşalım sen beni Satanist olarak gör ben kendimi Müslüman olarak göreyim okay?
Bu hala beni Satanist sanıyor.Bu forumda her şey ile ilgili grup var mı la[DOUBLEPOST=1408223214,1408223172][/DOUBLEPOST]
Ne oluyor burada olaya Fransız kaldım.
Lütfen biraz terbiyeli konuşun bir insana "bu" diye hitap edilmez ama neyse.Ben hala olayı anlamadım sen eskiden satanist miydin ?Bu hala beni Satanist sanıyor.
Diyebiliriz.Lütfen biraz terbiyeli konuşun bir insana "bu" diye hitap edilmez ama neyse.Ben hala olayı anlamadım sen eskiden satanist miydin ?
Çok tuhaf yönlerin var..[DOUBLEPOST=1408223848,1408223790][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/grup/asdfmovie.944/group-detailDiyebiliriz.
LaVeyan Satanizm'e geçiş yapmayı düşündüm. Neyse bu konuyu konuşmayalım birileri yine mal mal şeyler söyleyip sinirlerimi yerinden oynatacak.Çok tuhaf yönlerin var..
Profil fotoğrafından belli zatenLaVeyan Satanizm'e geçiş yapmayı düşündüm. Neyse bu konuyu konuşmayalım birileri yine mal mal şeyler söyleyip sinirlerimi yerinden oynatacak.