Merhabalar,Tanışalım mı ? :)

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam sen konuşmaya devam et. Yasaklanabilirsin bak dini tartışma çıkartıyorsun.
Senin ezana saygin olmadiğini namaz kılmadığını ve azicik bira aldiğini tüm dünyaya duyur.Ben müslüman değisin dedim diye ban yiyim.Kusura bakma ama yemem.Yılların emeği var bende

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Senin ezana saygin olmadiğini namaz kılmadığını ve azicik bira aldiğini tüm dünyaya duyur.Ben müslüman değisin dedim diye ban yiyim.Kusura bakma ama yemem.Yılların emeği var bende
Seninle konuşmaya değmez.

Neyse benim yatmam gerek uyku vaktim geldi. İyi geceler iyi sohbetler.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aman konu yörüngesinden çıkıyor kavganızı özelden yapın lütfen *-*

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim de Xbox 360'ım vardı bozuldu sonra PS3 aldık.Sevdiğin oyunları bende oynadım GTA5 ve Watch Dogs hariç.Ben Shao Kahn'ı hep vur kaç ile yendim :D Memnun oldum :) Peki bir şey soracağım asdfmovie sever misin ? :D[DOUBLEPOST=1408222763,1408222719][/DOUBLEPOST]
Ben daha 3 anime bitirdim :( Hoşbulduk :)
Evet severim. Ama ilk Shao Kahn (Liu Kang ile olan kolaydı) Raidende biraz zorlandım vur kaç yapmak için. 10.su çıkıyormuş kesin oynarım :)

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet severim. Ama ilk Shao Kahn (Liu Kang ile olan kolaydı) Raidende biraz zorlandım vur kaç yapmak için. 10.su çıkıyormuş kesin oynarım :)
Aynen Mortal Kombat X çıkıyormuş Sub Zero ve Scorpion çok daha havalı olmuş ve yeni karakterler eklenmiş.Kesin oynamak istediğim oyunlardan biri.Bir de 2015'de SOMA adlı korku oyunu çıkacakmış.Vakit bulursam onu da oynamak isterim :)

• Beğen
Reactions: DIO

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen Mortal Kombat X çıkıyormuş Sub Zero ve Scorpion çok daha havalı olmuş ve yeni karakterler eklenmiş.Kesin oynamak istediğim oyunlardan biri.Bir de 2015'de SOMA adlı korku oyunu çıkacakmış.Vakit bulursam onu da oynarım :)
Evet bencede. Az önce bitirdiğim animeler 6 oldu :D :lol: 994 tane kaldı yihuuu :D Seni takip edicem ^_^ İlk takipçin benim o.o