Ezandan Korkuyorum Lan Yardım :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu da korkuyor ezandan <_<
Lan n'oluyor ikili kombo yaptınız.
Ben de senin profil fotondan korkuyom o nasıl bir tiptir yav hayattan hiçbir beklentisi kalmamış tipi var
Arkadaşım bu sabah yapıcaktı lan :D Tinerci gördü kaçtı :D Köseköy Tren Garı var Hemen Yanında Yıkık dökük bi yer var patlama olmus galiba tAM GİRDİ İÇERDE 2-3 Tinerci aldı eline baya tas bisiklete bindik hem tas attı hem kactık tasların cogu orada kırık olmayan bazı camlar vardı yada yarı kırık olanlar onlarda kırıldı :D:asd f: Teki tinerciye geldi baya küfür yedik tabi :AS:D AS
Hayır aslında dediği biraz doğru onlara bizim gibi yiyip içiyor ürüyorlar ancak onlar ile uğraşmaz isen sana katiyen musallat olmazlar iyi huylu ve kötü huylu olarak da 2'ye ayrılıyorlar iyi huylular bir şey yapmaz gelse bile siz gitmesini rica ettiğinizde gider ama musallat olanlar bu kötü huylular. Bizim din kültür hocası cami imamı anlatmıştı.

FireFreezing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Psikolojik bir sorun var.Küçükken izlediğin Dabbe 2 aklında kalmış.Allaha yaranman gerek.Şimdi işini bırak ve sevaba girmeye çalış.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Olay kafanda bitiyor. Psikolojide bir terim var şartlı koşullanma diye. Ezan bir tetikleyici olmuş aslında ezandan değil ezanın okunduğu filmde yaşanan olayların gerçek olmasından korkuyorsun.