Ezandan Korkuyorum Lan Yardım :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lan 5 tane hile açtım oyundan attı sinirlendim bardağı kırdım.
Hilesiz oyna oyunları bea daha iyi olur
Ben de ezan okunurken 3 harflilerin yeryüzüne indiğini bildiğim için korkuyorum.
İnseler bile dediğim gibi onlar ile biz birbirimizi göremeyiz kur'an da yazıyor onlarla uğraşma onlarda seninle uğraşmasın yani gönlünü rahat tut. :alay:[DOUBLEPOST=1408263772,1408263591][/DOUBLEPOST]
Al İşte Cinlerden fln korkuyolar mqqq
Senin elbet korkuların vardır kimse ama kimse sana laf atmıyor değil mi? Bir de yorumunu düzelt çünkü küfür içeriyor dua et rapor etmedim :sinirli:

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hilesiz oyna oyunları bea daha iyi olur

İnseler bile dediğim gibi onlar ile biz birbirimizi göremeyiz kur'an da yazıyor onlarla uğraşma onlarda seninle uğraşmasın yani gönlünü rahat tut. :alay:[DOUBLEPOST=1408263772,1408263591][/DOUBLEPOST]
Senin elbet korkuların vardır kimse ama kimse sana laf atmıyor değil mi? Bir de yorumunu düzelt çünkü küfür içeriyor dua et rapor etmedim :sinirli:
Ben ettim :D

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bakın Kuran-ı Kerim'de yazıyor.Cinler vardır fakat ne onlar bizi görebilir ne biz onları. @Red_în dediği gibi onlar paralel evrende bizim gibi yaşayan varlıklar çok büyütmenize gerek yok.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamamen psikolojik kardeşim. Kendini şartlandırmışsın. Kendini bir şey olmayacağını korkmanın gereksiz olduğunu hatırlat ve rahatla.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerim youtube çok güzel okuyan müezzinlerin videosu var. Orada dinle. Yavaş yavaş dinle istersen durdura durdura bir zaman sonra güzel gelecektir. Senin durumunda güzel gelmese bile korkacak bir şey olmadığını anlayacaksın..

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Sana önerim youtube çok güzel okuyan müezzinlerin videosu var. Orada dinle. Yavaş yavaş dinle istersen durdura durdura bir zaman sonra güzel gelecektir. Senin durumunda güzel gelmese bile korkacak bir şey olmadığını anlayacaksın..
Bunun gibi mi mesela? :lol:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Benim önerim ve tek yapaman gereken şey şu farklı bir korku filmi izlemek!
Saçma mı geldi ? fazla korkunç olmayan bir korku filmi izlersen aklındaki dabbe gider ve yerine bu gelir buda korkunç olmayacağı için korkmuyucaksın ama filmi izlerken habire dabbe falan dersen kakayı yedin derim :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Al bu videouda denileni yap tam ekran izle korkularını siliyor.
Bende çalıştı.
Video açılmassa link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(inşallah doğru linktir :D) (a-d-f.ly olmassa media ya çeviro forum.) ( "-" leri silcen.)

Son düzenleme:

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim önerim ve tek yapaman gereken şey şu farklı bir korku filmi izlemek!
Saçma mı geldi ? fazla korkunç olmayan bir korku filmi izlersen aklındaki dabbe gider ve yerine bu gelir buda korkunç olmayacağı için korkmuyucaksın ama filmi izlerken habire dabbe falan dersen kakayı yedin derim :)
Hayır.Dabbe onu çok etkilemiş kolay kolay kafasından çıkmaz.