Kendi Yu-Gi-Oh kartlarınızı yapın!

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya fazla uzatmıycam tartışma çıkmasın da yani şunu demeye çalışıyorum efektler karakterin gücüne göre şekillenir karakter gücü ne kadar ise efekti o kadar güçlü olur ancak atak ve defansı sıfır yaptığın halde vurduğu kartı yok eder yanlış olmuş ama şu hedeflenemez olayı baya iyimiş bak o olabilir mesela :D
Slifer 0 saldiri gücü var. Ve oyunun en güclü kartlarindan olarak nitelendiriliyor. Saldirisi efegine göre şekilleniyor. Bir canavarin efegi saldirisina gore degil yildiz sayisina göre sekillenir

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Slifer 0 saldiri gücü var. Ve oyunun en güclü kartlarindan olarak nitelendiriliyor. Saldirisi efegine göre şekilleniyor. Bir canavarin efegi saldirisina gore degil yildiz sayisina göre sekillenir
Bence çok saçma saldırı sıfırsa yıldız 12 ise ve en güçlü kart ise bence olağanüstü saçma saldırı 0 ise bu adam nesiyle vuruyor :D Neyse benim fikrim bu yapımcılar bence çok çılgın ama neyse^_^

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yugiohtaki en guclu kart bak bakiyim kaç saldiri gücü var: (Bu suanki hali ilk ciktiginda alttaki kartan bi farki yoktu herseyi engellerdi.)
Kisaca etkisi bu kartin saldiri gücünü oyuncu şekillendiriyor.

Bu benim son yenilmez kartim:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yugiohtaki en guclu kart bak bakiyim kaç saldiri gücü var: (Bu suanki hali ilk ciktiginda alttaki kartan bi farki yoktu herseyi engellerdi.)
Kisaca etkisi bu kartin saldiri gücünü oyuncu şekillendiriyor.

Bu benim son yenilmez kartim:

O kartta sıfır yazmıyor ki bilinmiyor yazıyor ikisi arasında fark var bak allta ki olmuş ama :D