Ne acayip anılarınız var benim de bi anım var bi sabah yine sabah ezanına uyandım hazır uyanmışken kılayım dedim kıldım sonra mutfağa su içmeye gidecektim salon kapısına geldim dışardan acayip sesler geldi sonra kapıda kırmızı bi nokta oluştu gözümde gözlük yoktu pek iyi göremiyodum ama kırmızı bi nokta sadece seslice ''noluyor lan'' dedim birkaç saniye sonra geçti koşarak odama gittim kapıyı kapadım öyle korkarak beklerken uyudum

2. Anım
Küçüktüm bi ev vardı evin içinde bi kafa resmi bizim arkadaşlar orda ''buraya giren bi savaşın içindedir'' gibisinden bi not bulmuşlar gerisini okumadan yırtmışlar notu
sonra işte bi abi o resim ruh falan diyodu neyse beni oturttu bak şimdi senin içine girecek dedi acayip şeyler oldu gerçekten çok tuhaf oldum çıkar dedim sonra bişeler daha hissettim rahatladım sonra geceleri uyuyamadım acayip kabuslar gördüm sonra o da geçti

3. (bu benim değil kuzenimin)
Gece herkes oturuyormuş oturma odasında kuzenim de telefonla konuşarak mutfağa girmiş ışığı yakmamış ama mutfakta bi adam görmüş baya uzunmuş bi poşeti karıştırıyomuş ve dediğine göre ayakları bi tuhafmış sonra içeri gelip herkesi kontrol etmiş herkes oturuyormuş mutfağa geri geldiğinde ışığı yakmış adam da poşet te yokmuş.
Siz yazınca bende dökeyim içimi dedim