Sabah Ezanından Korkuyorum Nedeni nedir ?

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde Şöyle bir durum var uyur gezerim sanırım yada o varlıklar tarafından yönetiliriyorum memleketteyiz okullar yeni kapandı. Neyse yattık gece 12 gibi anneannemle yatıyodum anneannem kalktıgım anda uyanır. İmanlı bir kadın. Uyandıgımda bizim köyden 10-15 Km uzakta Mecidiye diye bi köy var. Onun girişinde 108 Dönümlük bir arazimiz var arazinin tam ortasında yüksek gerilim hattının direği var tam onun altında ezan okunmadan 1-2 dakika önce uyandım nerdeyim falan derken hop ezan okundu korkutan titriyorum o derece neyse telefonum caldı Umay arıyo hayatım nerdesin cok korkuyorum diyo ama nasıl aglıyo hop hat kesildi. o an kopmusum uyandıgımda balya arabasının üstündeydim Balya zamanıydı babamlarda balyaları topluyodu arazideki o gunlerde. beni orda yatıyo gorunce almıslar :D babam sorular sordu nasıl geldin falan filan annem anladı zaten oda yasamıs kucuklugunde bu tur olaylar ondan ustume gelmedi. ordan tatile gectik tatil dönüşü kursun döktürdü. Tatile gitmeden önce Umayla konustum bir şey gördüm falan cıldırdım dedi. Benim yaşadığım çok olay var evin etrafında dolaşan askerlerden tut evin temeli atılırken bulunan kemiklere kadar ne ararsan var
bendede böyle bazen birden felc geçiriyor gibi oluyorum sonra vucudum sanki 1000 volt enerji depoluyormuş gibi oluyor etrafı filan göremiyorum sanki böyle son sürat giderken hani cinlerin hızı çok hızlaya hızlı haraket ederkende insanların sesi farklı gelirya aynen öyle oluyor ama hiçbirşey görmüyorum hissetmiyorum sonra 1-2 dakka sonra gözümü açıyorum bakıyorum diğer odada yerde yatıyorum hatta köydeydik geçen şu doldurmaya gidicektim yanımda kuzenim vardı kız ben kalktım işte tam slaona geçmek için kapıdan çıkıcaktım bir anda heryer siyah oldu 1 akrabamın ayağına basmısım çok sert sonra kuzenimin üstüne gelmisim çok hızlı korkudan 4 bidonla kafama vurmuş sonra bi anda yere düşmüşüm sonra uyandım çok tuhaf bunu din hocasına anlatmıştım bast-ı mekan filan öyle şey demişti unuttum şimdi ama araştırdım hiç öyle olmadı daha farklıydı o olaydan sonra biraz insanlardan uzak durmaya başladım :(

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bendede böyle bazen birden felc geçiriyor gibi oluyorum sonra vucudum sanki 1000 volt enerji depoluyormuş gibi oluyor etrafı filan göremiyorum sanki böyle son sürat giderken hani cinlerin hızı çok hızlaya hızlı haraket ederkende insanların sesi farklı gelirya aynen öyle oluyor ama hiçbirşey görmüyorum hissetmiyorum sonra 1-2 dakka sonra gözümü açıyorum bakıyorum diğer odada yerde yatıyorum hatta köydeydik geçen şu doldurmaya gidicektim yanımda kuzenim vardı kız ben kalktım işte tam slaona geçmek için kapıdan çıkıcaktım bir anda heryer siyah oldu 1 akrabamın ayağına basmısım çok sert sonra kuzenimin üstüne gelmisim çok hızlı korkudan 4 bidonla kafama vurmuş sonra bi anda yere düşmüşüm sonra uyandım çok tuhaf bunu din hocasına anlatmıştım bast-ı mekan filan öyle şey demişti unuttum şimdi ama araştırdım hiç öyle olmadı daha farklıydı o olaydan sonra biraz insanlardan uzak durmaya başladım :(
Benimde bazen gözlerim kararıyor ama öyle hızlı gitme gibi bir şey yok durduğum yerde duruyorum.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Lan bu kadar uzun yazmayın şu yazıları okumakta zorlanıyorum ya :(

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha kısalarıda var mesela bi ara kampa gidiyordum biliyorsun kaplarda nöbet tutuluyor geceleri şimdi nöbeti olan kişi kaldırdı beni geç sıra sende diye ben kalkdım ama yarı uykuluyum geçtim oturağa oturuyom biraz uykuluyum ama bir anda etraf filan karardı sonra gözlerimi açtım tuvalette varya hani kapaklı gereksimlerimizi karşılamak için yapılmış şeyler adını unuttum şimdi onun üstündeyim sabah olmuş bide[DOUBLEPOST=1408300204,1408300052][/DOUBLEPOST]Sonra son gündü o gün bizim kampdada çok sinir bi ço.cuk vardı artislik yapıyordu geliyo böyle küfür filan ediyo kulağıma ot filan sokuyo sonra son gün gidicektik eve sıra olmuştuk sonra ço.çuk hayla ot filan sokuyo huylandırıyor benim bir an etrafım karardı sonra gözlerimi açtım ço.çuk havada elimle kaldırmısım sonra yere indirdim filan çok tuhaf şeyler bunlar bizzat yaşadım anneme filan anlatmıştım hatta enerji patlamasıdır diyo öyle enrji patlamasımı olur

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
dine karşı bi garizin olması kötü aslında bunun gibi durumlar bağzen oluyor ama ezanla ilgili değil tabi neyse uyumadan önce kafanda kuruntu yapıyorsun ve beynin bunu algılıyor ezan okunma saatini biliyorsundur ve yatmadan önce saate bakıyorsan tam o saatte beyin seni uyandırabilir bu tür olaylar bana bazen olur ama farklı ezanı sevmeye çalış ezan okunmaya başladığında AzizAllah`u Ekber De sabah ezanının okunuşu daha farklıdır biraz ürkütür insanı eğer çok korkuyorsan besmele çekebilirsin hakkında hayırlısı kardeşim :)
Dua etsin*

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Lan SF :SDF Abi aklıma getirme onu sevgilim şu an yanımda zaten .sdf SD:F Fotoğraftaki :D Tüm bunları okuyo :D[DOUBLEPOST=1408236377,1408236080][/DOUBLEPOST]Senin mesajını okuduktan sonra Umayın attığı bakış :D Oldumu şimdi bu canım kardeşim bakışı :SAD :Sd
Bu kız bir sporla ilgileniyor mu acaba tanıdık geldi yanlış anlamazsan. :(
Mesela karate ?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
ya içine 3 harfli girdi ya piskiolojik sıkıntın var ya da vicdan azabı çekiyorsun

ercnt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sabah Ezanı Kadar Güzel bir şey Yoktur. Sabah Ezanı Okunurken İnsan Rahatlar Huzurlu Olur Bu Yaşadığn Durum Biraz Anormal Oynadığın Oyunlar Seni Etkilemiş Olabilir. Bilgisayarsa Fazla Durmamanı Tavsiye Ederim. Ezan Durumuna Gelicek Olursak Odanı Temiz Tut Yazın Ezana Kadar Uyumaman Normal Fakat Kışın Ezandan Hemen Önce Kalkman Garip Dine Yönelmeye Çalış Belki Düzelir.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne acayip anılarınız var benim de bi anım var bi sabah yine sabah ezanına uyandım hazır uyanmışken kılayım dedim kıldım sonra mutfağa su içmeye gidecektim salon kapısına geldim dışardan acayip sesler geldi sonra kapıda kırmızı bi nokta oluştu gözümde gözlük yoktu pek iyi göremiyodum ama kırmızı bi nokta sadece seslice ''noluyor lan'' dedim birkaç saniye sonra geçti koşarak odama gittim kapıyı kapadım öyle korkarak beklerken uyudum :D
2. Anım
Küçüktüm bi ev vardı evin içinde bi kafa resmi bizim arkadaşlar orda ''buraya giren bi savaşın içindedir'' gibisinden bi not bulmuşlar gerisini okumadan yırtmışlar notu
sonra işte bi abi o resim ruh falan diyodu neyse beni oturttu bak şimdi senin içine girecek dedi acayip şeyler oldu gerçekten çok tuhaf oldum çıkar dedim sonra bişeler daha hissettim rahatladım sonra geceleri uyuyamadım acayip kabuslar gördüm sonra o da geçti :D
3. (bu benim değil kuzenimin)
Gece herkes oturuyormuş oturma odasında kuzenim de telefonla konuşarak mutfağa girmiş ışığı yakmamış ama mutfakta bi adam görmüş baya uzunmuş bi poşeti karıştırıyomuş ve dediğine göre ayakları bi tuhafmış sonra içeri gelip herkesi kontrol etmiş herkes oturuyormuş mutfağa geri geldiğinde ışığı yakmış adam da poşet te yokmuş.
Siz yazınca bende dökeyim içimi dedim :D

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne acayip anılarınız var benim de bi anım var bi sabah yine sabah ezanına uyandım hazır uyanmışken kılayım dedim kıldım sonra mutfağa su içmeye gidecektim salon kapısına geldim dışardan acayip sesler geldi sonra kapıda kırmızı bi nokta oluştu gözümde gözlük yoktu pek iyi göremiyodum ama kırmızı bi nokta sadece seslice ''noluyor lan'' dedim birkaç saniye sonra geçti koşarak odama gittim kapıyı kapadım öyle korkarak beklerken uyudum :D
2. Anım
Küçüktüm bi ev vardı evin içinde bi kafa resmi bizim arkadaşlar orda ''buraya giren bi savaşın içindedir'' gibisinden bi not bulmuşlar gerisini okumadan yırtmışlar notu
sonra işte bi abi o resim ruh falan diyodu neyse beni oturttu bak şimdi senin içine girecek dedi acayip şeyler oldu gerçekten çok tuhaf oldum çıkar dedim sonra bişeler daha hissettim rahatladım sonra geceleri uyuyamadım acayip kabuslar gördüm sonra o da geçti :D
3. (bu benim değil kuzenimin)
Gece herkes oturuyormuş oturma odasında kuzenim de telefonla konuşarak mutfağa girmiş ışığı yakmamış ama mutfakta bi adam görmüş baya uzunmuş bi poşeti karıştırıyomuş ve dediğine göre ayakları bi tuhafmış sonra içeri gelip herkesi kontrol etmiş herkes oturuyormuş mutfağa geri geldiğinde ışığı yakmış adam da poşet te yokmuş.
Siz yazınca bende dökeyim içimi dedim :D
Vay be şu 3. Çok iyiymiş benim çok var annemin karabasan görmesi halamın kazanlar dolusu altının olduğu yerden alevler çıkması evin etrafını kollayan askerler dedemin cinlerin düğününü görmesi daha neler neler var ama aklıma gelmiyor. dayımın yasadıkları olaylar falan filan bir gün arşiv çıkarıcam sülalediklere sorucam neler yasamıs vs. diye

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçükken bendede olurdu. Korkardım hani şu görünmeyenler(anladınız) filan insanın içine bir korku giriyor. Hani o korkuyu şöyle anlatayım. Okumaya başlayınca böyle hani sanki her an bir şey sana görünecekte(görünmeyenler) seni korkudan öldürecek gibi bir korku.