- En iyi cevaplar
- 0
öğrenmek istemesin
dns değiştirmeyi dene ?
Aa bir dk proxy açık kalmış onu düzeltiveriyim .-.öğrenmek istemesindns değiştirmeyi dene ?
Spy manyak değil amaTabi ki Scout pompalısıyla dehşet saçan beyzbol sopası ile bir güzel dayat atan deli gibi hızlı enerjik Team Fortress 2 nin manyak bir kasrakteri (Gerçi TF2 deki herkes manyakta)
2.ci erkeğe başar koyy :3[DOUBLEPOST=1408355337,1408355256][/DOUBLEPOST]
Bu fırsatı asla asla kaçırmam
Cool B)Spy manyak değil ama![]()
Zeki aşkım benim nasıl da anladı sorunu <3Aa bir dk proxy açık kalmış onu düzeltiveriyim .-.
Beynini yiyeyim onunZeki aşkım benim nasıl da anladı sorunu <3
Öhöm... Gentleman. B)Cool B)
Öhöm... Gentleman. B)
Bir aşk hikayesi acı ve hüzün dolu iki ayrı aşirette Spy ve Pyro birbirlerini severler ve aşklarına aşiret engel olamazBiri videoyu anlatabilirmi youtube açılmıyorda bende![]()
açıldımı ?Aa bir dk proxy açık kalmış onu düzeltiveriyim .-.
Manyak olmasa suratına karşı takımın maskesini takım ben sizdenim diye gezermiydi?Spy manyak değil ama![]()
Kafa atarım lan sana benimdir oBeynini yiyeyim onunzeki ise. Daha lezzetli oluor
Maske özel . Onu rakip takım oyuncusu gibi gösteriyorManyak olmasa suratına karşı takımın maskesini takım ben sizdenim diye gezermiydi?![]()
kartondan maskenin neyi özel oyunun kendi manyak çılgın komk mesela Pyro'nun dünyayı görüşüMaske özel . Onu rakip takım oyuncusu gibi gösteriyor![]()