Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
lapisli sunucu değil elektronik açısından söz ediyorum.60 tlye sunucu açılmaz ki zaten bi mevsim açık durur. her ay 60 tl biriktir 12x60=720 tl eder o parayla ne alınır biliyomusun sen
tahmin yapma bilip bilmeden
neden anti-lapis grubundayım
lapisi sevmediğim(nefret etmem ama sevmem) için?
biraz bakarak tahmin yap ok?[DOUBLEPOST=1408269435,1408269349][/DOUBLEPOST]
sanki premiumlar hile yapmıyor

Bu arkadaşlar her yeniden mi minecraft alıyor ? 1 ay alsalar sen '720' onlar da '660' biriktirmiş oluyor ? Ve premiumların da hile yaptığı konusunda haklısın.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten anti-**** plugini var onu koydularmi iş biter ama sorun hilede değil hile önlenebilir önemli olan rp yapmasını bilmek crackli oyuncularin çoğu belki herhangi bir rp serverinde bile oynamış olmaz bu durumda ben premiumu destekliyorum
Hilede bazıları önlenemez :) Killaura, Brightness, No Slowdown, No Knockback, ChestESP, PlayerESP, Aimbot, BowAimbot,

Buyrun cracklı serverde bunlar çalışır :) fakat premium olursa Adam bi yakalandı mı açtıramaz :) Yan çar da açamaz

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
matematiğine tüküreyim emi 720 çıkıyor hesap makinasına bakalım

Bak yazdığımı okursan anlaşabiliriz. Sen 12 ay üzerinden hesap yapmışsın 12x60 diye onlar her ay yeniden minecraft mı alıyor ki her ay tekrar 60 lira ödeme yapsınlar ??

Edit: Konu iyice dağıldı. Bundan sonra herhangi bir mesajına cevap vermeyeceğimi söylemek isterim.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak yazdığımı okursan anlaşabiliriz. Sen 12 ay üzerinden hesap yapmışsın 12x60 diye onlar her ay yeniden minecraft mı alıyor ki her ay tekrar 60 lira ödeme yapsınlar ??
hayır sen beni yanlış anlamışsın.
premiuma verilen para 60 tl dimi
o parayı her ay biriktir 1 yıl sonra 720 tl olur.
onunlada ne alırsın bir araştır.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
hayır sen beni yanlış anlamışsın.
premiuma verilen para 60 tl dimi
o parayı her ay biriktir 1 yıl sonra 720 tl olur.
onunlada ne alırsın bir araştır.
Peki dostum şöyle bir durumda var, her ay o parayı biriktir fakat 1 ay biriktirmek yerine Minecraft al, 1 yıl sonra 660 TL olur, onunlada bol şey alırsın :)

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu güncelleyip bilgileri tazeleyelim. Harita yapılıyordu devam ediyordur nasıl gidiyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalar neler ? Bir sorun vs var mı ? :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Konuyu güncelleyip bilgileri tazeleyelim. Harita yapılıyordu devam ediyordur nasıl gidiyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalar neler ? Bir sorun vs var mı ? :D
Harita yapılırken, biz Son Oyuncu'ya şimdiye kadar kodladığımız en kapsamlı plugini kodluyoruz. 4 gündür bu plugin üzerinde çalışıyoruz, bugün yarın bitirip VIP'lere kapalı beta olarak açmayı düşünüyoruz.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım vip olmayanlara da kısa sürede açılır. Bekliyelim bakalım ne çıkacak.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Umarım vip olmayanlara da kısa sürede açılır. Bekliyelim bakalım ne çıkacak.
Aslına bakarsan VIP'lere sadece beta döneminde açık olacak. Tam sürüme geçtikten sonra VIP'ler de VIP olmayanlar da So Kredi ile kullanabilecekler. Öyle basit bir özellik değil çünkü. Bir lejyon sistemi bu. Klan sistemi de diyebilirsiniz. So Kredi ile kendi lejyonunu kuruyorsun, sonrasında kendi ekibini topluyorsun. Kurulacak lejyonların bir değerinin olması için paralı bir sistem olması şart. Sistemin ayrıntılarını 1-2 gün içerisinde açıklayacağım. Gördüğünüz en kapsamlı lejyon sistemi olacak.

Özetle: Faction serverımız yok ama Faction zevkini Son Oyuncu'nun genelinde alacaksınız.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özete gelmeden önce kafamda canlandırdığım şey oydu. İyi olmuş faction oynayan biri değilim ama denemekten zarar gelmez. Hile olmasın da faction ve benzeri durumlarda çok sinir bozucu.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Özete gelmeden önce kafamda canlandırdığım şey oydu. İyi olmuş faction oynayan biri değilim ama denemekten zarar gelmez. Hile olmasın da faction ve benzeri durumlarda çok sinir bozucu.
Hile olabilecek bir şey değil bu. Lejyon üyeleri serverlar arası mesajlaşma vb. ek özellikler olacak. Şimdi çok fazla spoiler vermeyeyim. 1-2 gün kaldı bitmesine. Tüm ayrıntılarını yazacağız zaten.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
crackler önde gidiyor bu kapsamlı yarışı kim kazanacak !?
Harita yapılırken, biz Son Oyuncu'ya şimdiye kadar kodladığımız en kapsamlı plugini kodluyoruz. 4 gündür bu plugin üzerinde çalışıyoruz, bugün yarın bitirip VIP'lere kapalı beta olarak açmayı düşünüyoruz.
abi biraz üstüne geldim de helal olsunya 4 gününü bizim için ayırdın