Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hile olabilecek bir şey değil bu. Lejyon üyeleri serverlar arası mesajlaşma vb. ek özellikler olacak. Şimdi çok fazla spoiler vermeyeyim. 1-2 gün kaldı bitmesine. Tüm ayrıntılarını yazacağız zaten.

Bu özellik hem MineCity hem de bölüm olarak SonOyuncu'ya mı eklenecek ?

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bİr Dakka Kafam Çok Karıştı Şimdik Bu Sunucuya So'Kredi Alıptamı Gireceğiz Yoksa Bedavanda Girilebileckemi ??

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım şimdi oyun yüklendiğinde beta olduğu için sadece VIP ler girebilcek. Ve aynı zamanda oyunculara açıldığında klan kurmak sanırım so kredi ile olucak.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Siz olayı karıştırmışsınız. Oyuna girmek ücretsiz her zamanki gibi.
Klan plugini (So-Lejyon), oyun genelinden arkadaşlarla daha rahat oynamak, ekstra bir kaç özelliğe sahip olmak özellikleriyle yazılan bir plugin.
Örneğin: @joe410 bir lejyon kurdu (beta bitince so kredi ile kurulabilecek), lejyonuna @HeroMineX, @Nipper ve @Swertyy girdi.
ve @joe410, @Swertyy'ye güvendiği için onu bölük komutanı veya önder yaptı.
Bu lejyonun tüm üyeleri farklı serverlarda oynuyor olsalar da aralarında mesajlaşabilirler. Mesela biri Creative'de, biri Skyblock'ta, lejyon mesajı gönderdiklerinde tüm lejyon üyelerine bilgi gider.
Aynı zamanda bir lejyon üyesi oyuna ilk giriş yaptığında tüm lejyon üyelerine "Steve isimli lejyon üyesi oyuna giriş yaptı." diye bildirim gider.
Bu yakın arkadaşların oyunu daha rahat oynayabilmeleri için yazılan bir sistem. Bu yazdıklarım daha çok az bir kısmı. Lejyon marketi, Lejyon savaşları serverı falan olacak... Daha bir sürü özellik var da, anlamadık ayağına yatarak bana burada plugini anlattınız, az bekleyin yahu 1-2 gün sonra tanıtım konusunu açacağız zaten.

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Bence premium olmalı.

Crackli olanlar hep abi oluyor. Oyunun içine ediyorlar. Fakir olduklarını düşünüyorum :D

Sunucu ismine gelince: Türkçe bir şey olmalı.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha bir sürü özellik var da, anlamadık ayağına yatarak bana burada plugini anlattınız, az bekleyin yahu 1-2 gün sonra tanıtım konusunu açacağız zaten.

Olamaz planımızı anladı :emin: Neyse güzel bir şey olacak gibi bunu sanırım açılacak olan 'MineCity'ye de koyacaksınız ?

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence premium olmalı.

Crackli olanlar hep abi oluyor. Oyunun içine ediyorlar. Fakir olduklarını düşünüyorum :D

Sunucu ismine gelince: Türkçe bir şey olmalı.

Vay Be İnsan Oğlu Bu Kadar Bencilmiydi İnsanlar Fakir Olabilir Onlarla Asla Dalga Geçme.! Kendini İnsanlardan Asla Üstün Görme.! Vede Kendini Çok Zengin Zannetme.! Son Olarakda abi Diyorsun Ama Eminimki Yaşın En Fazla 15 Vardır ![DOUBLEPOST=1408465438,1408465337][/DOUBLEPOST]@IRFN Abi Sunucuda Araba Tarzı Şeyler Olcakmı Acaba Hep Merak Etmişimdir Yada Böle Silahlar ^^

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay Be İnsan Oğlu Bu Kadar Bencilmiydi İnsanlar Fakir Olabilir Onlarla Asla Dalga Geçme.! Kendini İnsanlardan Asla Üstün Görme.! Vede Kendini Çok Zengin Zannetme.! Son Olarakda abi Diyorsun Ama Eminimki Yaşın En Fazla 15 Vardır ![DOUBLEPOST=1408465438,1408465337][/DOUBLEPOST]@IRFN Abi Sunucuda Araba Tarzı Şeyler Olcakmı Acaba Hep Merak Etmişimdir Yada Böle Silahlar ^^
Boşversene şu zengin züppelerini.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Boşversene şu zengin züppelerini.
Türkiyede Minecraft oynayan zengin biri yok merak etme, Premium Account alanlar ortalama maaşı olan insanlar. Bir bilgisayarınız varsa oyun almaya yetecek paranız vardır diye düşünüyorum veya şu anda yaptığınız emek hırsızlığı ne de olsa oyun bedavaya herkese sunulmuş bir şey olsaydı para ile satılmazdı :)