Türkiye Oyun Temsilcisi

Sizce Kim Olmali?

• Burak Oyunda

Kullanılan: 2 11.8%
  • MuratAbiGF

Kullanılan: 4 23.5%
  • **********35

Kullanılan: 0 0.0%
  • BFChickenGamers

Kullanılan: 2 11.8%
  • Fare Düşmani

Kullanılan: 4 23.5%
  • Video Oyun

Kullanılan: 5 29.4%
  • Orkun Işıtmak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yurt dışında temsil edecekse konuşma tarzı ve üslubu iyi olmalı. Ben BFChickengamers ve Fare Düşmanı derim.
Evet o konuda haklısın. Fare düşmanı ve ChickenGamers küfür bakımından temiz insanlar. :D[DOUBLEPOST=1408530911,1408530860][/DOUBLEPOST]
Evet Ülkeler Arasi :D
O zaman Fare Düşmanı ve Feykded abi. :D Nedense ben doğukan abiye hiç alışamadım bana biraz egoist gibi geliyor tek öyle düşünen benmmiyim?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ama Müslüman Olmasi Önemli Çünkü gittiği yerlerde ona yabancı başak dinden insanlar olursa Müslümanığı Yaysin diye. :D Yani napıyoruz Berkcan abiyi Müslüman yapıyoruz.
Berkcan abi Müslüman değil mi? HARAM! Allahu Ekber! (O kadar da önemli değil ya Müslüman olsun olmasın kendi görüşü bence.)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet o konuda haklısın. Fare düşmanı ve ChickenGamers küfür bakımından temiz insanlar. :D[DOUBLEPOST=1408530911,1408530860][/DOUBLEPOST]
O zaman Fare Düşmanı ve Feykded abi. :D Nedense ben doğukan abiye hiç alışamadım bana biraz egoist gibi geliyor tek öyle düşünen benmmiyim?
Egoist Olmadığına dağir Vlogta Açıklamıştı Sadece Arkadaşlar Arasinda dalga geçme olayi var.
Saçıyla Başiyla Oynuyo diye egoist olunmaz sevgilisinden daha güzel kız ariyo olabilir :p

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Egoist Olmadığına dağir Vlogta Açıklamıştı Sadece Arkadaşlar Arasinda dalga geçme olayi var.
Saçıyla Başiyla Oynuyo diye egoist olunmaz sevgilisinden daha güzel kız ariyo olabilir :p
Yok biraz öyle gibi geliyor konuşma tarzı felan kendisini izliyorum ama çok ısınamadım daha davranışları öyle geliyor bana. Yok ise saçımla bende oynuyorum. :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
MuratAbiGf Önde Ama küfür eden birisi colabilir çünkü Sky Does Minecraft Ünlü Bir Küfürcüdür. :D