Mause, Klavye ve Kulaklık Fikirlerinzi bekliyorum...

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu andaki kasamı görsen zaten kahkahalar atarsın :D Ekran kartımdan pahalı bir kasa sahibiyim cosmos 2 bilirsin belki. Zevk meselesi diyelim fakat şu klavye işinde cidden kararsızım mause ve kulaklık neysede klavye kafamı karıştırıyor 1 haftadır karar veremedim son 5 günüm zaten tanıdık yakında dönüyor türkiyeye :(
Oha lan o nasıl birsey ekran kartından pahalı kasa ekran kartın ne GT 640 650 falan mı?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
steelseries al kafanı rahatlat kardeş benden sölemesi bi neon alırsın mis gibi birde merak ettim pc özellikleri ne ? bende alıcam 2-3 gün içerisinde toplama

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oha lan o nasıl birsey ekran kartından pahalı kasa ekran kartın ne GT 640 650 falan mı?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Kasa 1200 tl olunca sadece grafik kartı değil tüm bileşenlerimden pahalı oluyor :D Grafik kartım MSİ twin frozr 2 GTX 560 Tİ (İnşallah doğru yazmışımdır :))

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasa 1200 tl olunca sadece grafik kartı değil tüm bileşenlerimden pahalı oluyor :D Grafik kartım MSİ twin frozr 2 GTX 560 Tİ (İnşallah doğru yazmışımdır :))
O fiyata insan GTX 780 alır..

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O fiyata insan GTX 780 alır..

Zaten yavaş yavaş yeniliyorum sistemi
Kasa - tamam
Ses kartı - tamam
PSU - tamam
CPU soğutucu - tamam
KAsada kaç tane fan varsa yeniledim
sırada ramlar işlemci anakart ve grafik kartı var onlara 5000 6000 tl bütçe ayırabilirim yılbaşına :)

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten yavaş yavaş yeniliyorum sistemi
Kasa - tamam
Ses kartı - tamam
PSU - tamam
CPU soğutucu - tamam
KAsada kaç tane fan varsa yeniledim
sırada ramlar işlemci anakart ve grafik kartı var onlara 5000 6000 tl bütçe ayırabilirim yılbaşına :)
Yaa ben senin kasanın görünüşünü sevmedim benimki bence daha güzel görünüyor ama neyse özellik olarak iyi olabilir
Kasam : haf 912

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaa ben senin kasanın görünüşünü sevmedim benimki bence daha güzel görünüyor ama neyse özellik olarak iyi olabilir
Kasam : haf 912

İnternetten baktığımda bende nefret ettiydim fakat gerçek halini bir gördüm vatanda bana bir bakışı var uff :D Zaten önündede çok hoş bir paneli var tüm fan hızlarını ayarlayabiliyon. Bide dev gibi içi boş hali (tam emin değilim) 22 kile bazen ağırlıkta çalışabiliyorsun çok yönlü yani :D

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam adam da öyle dedi zaten çöp ama ona bile sahip olamayanlar var.

çöp kardeşim ona sahip olanlar diyorsunda biz onlara hakaret etmiyoruz ama kart çöp yani

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çöp kardeşim ona sahip olanlar diyorsunda biz onlara hakaret etmiyoruz ama kart çöp yani
Lan biliyorum Minecraft ı kasan daha intel g. işlemcide olan kişiler var bende de gtx 780 ti var.