- En iyi cevaplar
- 0
O klip çok güzelKabul et senin kafan güzel değil.Sen sadece psikolaşıyorsun ona kafası güzel denmez benim gibilere kafası güzel denir.
Ayrıca Akcent'e sardım bu aralar.
O klip çok güzelKabul et senin kafan güzel değil.Sen sadece psikolaşıyorsun ona kafası güzel denmez benim gibilere kafası güzel denir.
Ayrıca Akcent'e sardım bu aralar.
Cevapladan O fotoğrafı sil başın derde girer uyarı alırsın ayrıca paranormal aktivitelerlen uğraşanların kafası güzel olmaz.O klip çok güzel.ss -Alper (Red_)
Sen öyle san.Benim gizli pencereden açtıklarımı bir bilsenCevapladan O fotoğrafı sil başın derde girer uyarı alırsın ayrıca paranormal aktivitelerlen uğraşanların kafası güzel olmaz.
Onlar sadece sapıtırlar akıllarını yerler psikopatlaşırlar ama benim gibielrin kafası her gün güzel. B)
Özellikle de @lider12 ve ben her zaman kafamız güzel. B)
Özele gel konu dağılıyor.Sen öyle san.Benim gizli pencereden açtıklarımı bir bilsen-Alper (Red_)
Sen kaç zaten arkanı biz topluyoruzÖzele gel konu dağılıyor.![]()
![]()
() xD fena koydum ye bunu!
![]()
Bu senin düşüncen ve katılıyorum az da olsa sana. Çünkü hiçbir zaman sıfıra inmez.Biliyorum Sabır Erdemdir! Sabırlı Olmak En Güzel Çözümdür.
Asla Küfür Etmeyeceksin Kaba Olmayacaksın. Ama benim düsüncem 1 yılda uğraşsan 1000 yılda uğraşsan forumu düzeltemezsin.
Bu Sadece Bir Düsünce Hemen Kafa Atmayın Lütfen. Çünkü Biri Gelip Buna Bi Laf Çakacak Sonra Ben Ona Hakaret Edecem ikimizde banlanacaz. Hep Aynı Şeyler Oluyor.
eskişehirdeydimde biraz geç kaldım cevap yazmak için .sCevapladan O fotoğrafı sil başın derde girer uyarı alırsın ayrıca paranormal aktivitelerlen uğraşanların kafası güzel olmaz.
Onlar sadece sapıtırlar akıllarını yerler psikopatlaşırlar ama benim gibielrin kafası her gün güzel. B)
Özellikle de @lider12 ve ben her zaman kafamız güzel. B)
En Az 100 Uyarı Gerek Diye BiliyorumHayatımda daha hiç ban yemedim.Sadece ya serverimde kendimi banlarım ya da şakasına banlanırım. Bir de 3 uyarım var niye banlanmadım?
![]()
Kurallara uy gerisi gelir zaten sınırsız üyelik!Hayatımda daha hiç ban yemedim.Sadece ya serverimde kendimi banlarım ya da şakasına banlanırım. Bir de 3 uyarım var niye banlanmadım?
![]()