Son Günlerde Artan Banlı Kullanıcı

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O klip çok güzel :D .ss -Alper (Red_)
Cevapladan O fotoğrafı sil başın derde girer uyarı alırsın ayrıca paranormal aktivitelerlen uğraşanların kafası güzel olmaz.
Onlar sadece sapıtırlar akıllarını yerler psikopatlaşırlar ama benim gibielrin kafası her gün güzel. B)
Özellikle de @lider12 ve ben her zaman kafamız güzel. B)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cevapladan O fotoğrafı sil başın derde girer uyarı alırsın ayrıca paranormal aktivitelerlen uğraşanların kafası güzel olmaz.
Onlar sadece sapıtırlar akıllarını yerler psikopatlaşırlar ama benim gibielrin kafası her gün güzel. B)
Sen öyle san.Benim gizli pencereden açtıklarımı bir bilsen :D -Alper (Red_) (Not:Yanlış anlama açık saçık şeyler açmıyorum.)

• Beğen
Reactions: DIO

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Sabır Erdemdir! Sabırlı Olmak En Güzel Çözümdür.
Asla Küfür Etmeyeceksin Kaba Olmayacaksın. Ama benim düsüncem 1 yılda uğraşsan 1000 yılda uğraşsan forumu düzeltemezsin.
Bu Sadece Bir Düsünce Hemen Kafa Atmayın Lütfen. Çünkü Biri Gelip Buna Bi Laf Çakacak Sonra Ben Ona Hakaret Edecem ikimizde banlanacaz. Hep Aynı Şeyler Oluyor.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gençler iki dakika uyuyoruz muhabbet koyu bakıyorum. Konu da değilmiş. :)
Biliyorum Sabır Erdemdir! Sabırlı Olmak En Güzel Çözümdür.
Asla Küfür Etmeyeceksin Kaba Olmayacaksın. Ama benim düsüncem 1 yılda uğraşsan 1000 yılda uğraşsan forumu düzeltemezsin.
Bu Sadece Bir Düsünce Hemen Kafa Atmayın Lütfen. Çünkü Biri Gelip Buna Bi Laf Çakacak Sonra Ben Ona Hakaret Edecem ikimizde banlanacaz. Hep Aynı Şeyler Oluyor.
Bu senin düşüncen ve katılıyorum az da olsa sana. Çünkü hiçbir zaman sıfıra inmez.

En iyi cevaplar
0
eskişehirdeydimde biraz geç kaldım cevap yazmak için .s

• Beğen
Reactions: DIO
R

Reloven

Ziyaretçi
Yukarıda Gördüm Arkadasımız Yazmıs Bencede Küfüre 50 Uyarı Versinler Daha Uyulur Kurallara Bence Bkz Ben :D 5000 Uyarım Var.