Mause, Klavye ve Kulaklık Fikirlerinzi bekliyorum...

M

MUHDE

Ziyaretçi
Saniyede 15 tuşa bastığımda kitlenen bir klavyem var üstelik aynı anda 4 tuşa basabilecek tuşlar ile oynadığım oyunda bunu sebebi ve çağresü nedür @BlackiePie amca :(

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyorsun ama böyle demekle olmaz bana model gösterecen :D (Sennheiser)
Sennheiser'in hd modellerini önerebilirim. Görüntüsü biraz kabadır ama gerçekten beats'ten alamadığın kalitede ki sesi ve bass hissini en üst seviyede alırsın.
Eğer paran gerçekten çoksa 3.000 tl'lik Sennheiser hd 700'ü önerebilirim ^^

Eğer Sennheiser kulaklıkları detaylı bir şekilde incelemek istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1408653656,1408653608][/DOUBLEPOST]
Saniyede 15 tuşa bastığımda kitlenen bir klavyem var üstelik aynı anda 4 tuşa basabilecek tuşlar ile oynadığım oyunda bunu sebebi ve çağresü nedür @BlackiePie amca :(

Klavyen büyük ihtimalle çok eski...
20 lira verip Logitech a4 tipi bir klavye alabilirsin. Uzun yıllar sana yetecektir

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sennheiser'in hd modellerini önerebilirim. Görüntüsü biraz kabadır ama gerçekten beats'ten alamadığın kalitede ki sesi ve bass hissini en üst seviyede alırsın.
Eğer paran gerçekten çoksa 3.000 tl'lik Sennheiser hd 700'ü önerebilirim ^^

Eğer Sennheiser kulaklıkları detaylı bir şekilde incelemek istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1408653656,1408653608][/DOUBLEPOST]

Klavyen büyük ihtimalle çok eski...
20 lira verip Logitech a4 tipi bir klavye alabilirsin. Uzun yıllar sana yetecektir
Bu önerdiğini sence hangi ülkeden alsam en ucuze gelir düşünebilirim böyle bir şey ama türkiyeden almam o ayrı :D
Edit: Birde o hd700 imiş 570 euro mu ne hd800 var birde 1000 küsür euro türkiyeye gelse titan z fiyatına satılır herhalde :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu önerdiğini sence hangi ülkeden alsam en ucuze gelir düşünebilirim böyle bir şey ama türkiyeden almam o ayrı :D
Edit: Birde o hd700 imiş 570 euro mu ne hd800 var birde 1000 küsür euro türkiyeye gelse titan z fiyatına satılır herhalde :D

En ucuzunu amerikadan alabilirsin ama almanı önermiyorum. Bu kulaklık laptop'a ve 500 liralık ses kartına göre değil ^^ Pc'ye taktığın anda kasan patlar.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sennheiser HD 650 senin için yeterli olacaktır sanırım. 400 doler civarı fiyatı var.
Beats ın sitesinde daha iyiydi en azından dolardı bunda euro olunca insan ister istemez yuh diyor :( Ayrıca 459 euro bu Hadi hd700 hani hd650 fark yok bence ayrıca çok çirkin momentum nasıl sence ?

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beats ın sitesinde daha iyiydi en azından dolardı bunda euro olunca insan ister istemez yuh diyor :( Ayrıca 459 euro bu Hadi hd700 hani hd650 fark yok bence ayrıca çok çirkin momentum nasıl sence ?

İlk olarak Beatslara bulaşma dediğimi hatırlatırım ^^
İkinci olarakda, momentum da seni idare edecektir. Görünütüsüde gayet hoştur, onuda alabilirsin.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

İlk olarak Beatslara bulaşma dediğimi hatırlatırım ^^
İkinci olarakda, momentum da seni idare edecektir. Görünütüsüde gayet hoştur, onuda alabilirsin.
Şimdi baktımda noice cancelletion (umarım doğru yazmışımdır) yok mementumda o yüzden bilemedim ya bose mu baksam acaba.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu düzenledim ucundan birde bu hali ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim ?