Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328
R

Reloven

Ziyaretçi
Sonoyuncunun yavaş yavaş özü çıkıyor.Vipleri oyunculardan çok üstte tutuyorlar.
Ne Alakası Var ? Üstte Tutuyor Derken Vipin Amacı Budur Zaten Örnegin SkyBlockta %50 İndirim Market Ve 1 Adet Spawner Üstte Tutulmak Değil Adam Vip Aldıgı İçin Ayrıcalık Tanımaktır.

Mclovin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne Alakası Var ? Üstte Tutuyor Derken Vipin Amacı Budur Zaten Örnegin SkyBlockta %50 İndirim Market Ve 1 Adet Spawner Üstte Tutulmak Değil Adam Vip Aldıgı İçin Ayrıcalık Tanımaktır.
kardeşim keşke rusha girdiğinde (dolu odaya) bizi atmasa o ayrıcalık deil bildiğin üstte tutmak

R

Reloven

Ziyaretçi
kardeşim keşke rusha girdiğinde (dolu odaya) bizi atmasa o ayrıcalık deil bildiğin üstte tutmak
Onu Bilmiyordum Ancak Sen Bu Bilgiye Nereden Ulaştın ? Viplerin Girdiginde Seni Atması Diye bir şey Yoktur Belkide Sadece Çok Yüklenmeden Oluşan bir şey Olabilir. Kanıt Gösterebilirsen Hak Veririm

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onu Bilmiyordum Ancak Sen Bu Bilgiye Nereden Ulaştın ? Viplerin Girdiginde Seni Atması Diye bir şey Yoktur Belkide Sadece Çok Yüklenmeden Oluşan bir şey Olabilir. Kanıt Gösterebilirsen Hak Veririm
Böyle bir sistem var fakat bu özellik verilmeyecekse VIP'e oyun içinde VIP'i güçlendiren komutlar verilmesini kabul etmelisiniz.

R

Reloven

Ziyaretçi
Böyle bir sistem var fakat bu özellik verilmeyecekse VIP'e oyun içinde VIP'i güçlendiren komutlar verilmesini kabul etmelisiniz.
Benim için sıkıntı yok istedigi özelligi versinler çünkü abartılan hiçbirşey yok. Ayrıca bu vip girince oyundan atma özelligide tüm sunucularda mevcut sadece tamamen dolmadıkları için görülmüyor.

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütün sunucularda vipler dolu oyunlara girerler, hypixel hivemc gibi büyük premium sunucular dahil. Niye taktınız buna bukadar anlamadımki :lol: Herşeyib bir zamanı var, arka planda geliştirdiğimiz birçok sistem var, kötü eleşti,rilerinizi biraz bekletiniz sistemlerden sonra istediğinizi yazın :lol: Yakında vip beni atıyo derdi olmayacak, 20 tane Rush arenası varsa 4 katı daha performanslı bi şekilde 50 Tane rush arenası olacak. Sabır sabır ve sabır, unutmayınki bu sistemleri yapmak /sistem yap komutlarıyla olmuyor ^_^

Not: Anlamayan arkadaşlar için basidinden bir örnek, Skywars da arena sınırı yok bildiğiniz gibi, oyuncu sayısıyla orantılı bi şekilde arena açılıyor. Buda ona benzer olacak :]

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün sunucularda vipler dolu oyunlara girerler, hypixel hivemc gibi büyük premium sunucular dahil. Niye taktınız buna bukadar anlamadımki :lol: Herşeyib bir zamanı var, arka planda geliştirdiğimiz birçok sistem var, kötü eleşti,rilerinizi biraz bekletiniz sistemlerden sonra istediğinizi yazın :lol: Yakında vip beni atıyo derdi olmayacak, 20 tane Rush arenası varsa 4 katı daha performanslı bi şekilde 50 Tane rush arenası olacak. Sabır sabır ve sabır, unutmayınki bu sistemleri yapmak /sistem yap komutlarıyla olmuyor ^_^

Not: Anlamayan arkadaşlar için basidinden bir örnek, Skywars da arena sınırı yok bildiğiniz gibi, oyuncu sayısıyla orantılı bi şekilde arena açılıyor. Buda ona benzer olacak :]

Kardeşim herkes Sunucu Acmayi Kolay bir şey belli internetden ahmetmelihtr veya thelegend plugin paketini al google factions hazır harita yap aç sonra +30 kişi girdimi ''OOOO En Kral Benim'''de

Vede Başarılı Bir Proje Olacagina Eminim

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Amma Tartışma Çıkmış Premium Hakkında Ama Bence Crackli Olmalı Tabikide Crackli Oldugu İçin Gerekli Önlemlerde Alınacaktır Aslında Tc No ile Kayıt Olsa Çok İyi Olur +16 Olsun Server Ozaman Bi Nebze Hem Hileden Hemde Çeşitli Şeylerden Arınabiliriz.
Edit: Ayrıca Aklıma Şöyle bir şey Geldi Crackliler Premium Hesap İsimleri İle Girip Haklarınızı Yiyiyolar Bunun Önüne Geçmek İçinde İlk 1 Hafta Sadece Premium Olur Ve Premiumlar Kayıtlarını Gerçekleştirirler Daha Sonra Cracklilere Açılır Server Bu Şekilde Hak Yenmede Olmaz.
Çok güzel TC Kimlik No verelim gelen geçene. Kredi kartıyla olsun bence daha iyi olur. :p

R

Reloven

Ziyaretçi
Çok güzel TC Kimlik No verelim gelen geçene. Kredi kartıyla olsun bence daha iyi olur. :p
Yaşının Küçük Oldugunu Belli Ediyorsun Yada Mağaradan Yeni Çıktın Neden Diye Soracak Olursan TC Kimlik No Vermekle Bitmiyor Artık İşler Ayrıca Bu Adamların Vergi Levhaları Filan Var Gerekli Belgeleri Alırlar Gerekirse.