cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İsmine s**ıldı gibi bir şey olduYazım hatası rapor mu etsem![]()
İsmine s**ıldı gibi bir şey olduYazım hatası rapor mu etsem![]()
Klasik soyleyisMod olmak kolay değil. Eğer yönetim uygun görürse en aktif olduğum ve en çok vakit geçirdiğim yerde olmak isterim. Fakat forumun geneline yardım etmeye çalışıyorum. Çünkü insanlara yardım etmeyi seviyorum.![]()
Bu biraz poh pohlamak oldu sanırım ama teşekkür ederim.Kendisi bu forumda ve diğer sosyal sitelerde nadir görülen "ADAM GİBİ ÜYE"dir. Bu insanları eğer bunun gibi sosyal ortamlarda görürseniz, çok şanslısınız demektir çünkü böyle insanlar bulmak dünyada artık ÇOK ZOR. Kıymetini bilin bu insanın.
Ayrıca kendisi Mini-Moderatör'dür. Ben de elimden geldiğince onu yapmaya çalışıyorum :I
Klasik olabilir evet. Ama ben uyguladığımı düşünüyorum. Hani az da olsa takip eden biliyordur her yoruma ve görüşe açığım.Klasik soyleyis![]()
Rakibimsin galiba :/ Tabi ki öyle atışmalı çatışmalı bir rakip değilBu biraz poh pohlamak oldu sanırım ama teşekkür ederim.
Klasik olabilir evet. Ama ben uyguladığımı düşünüyorum. Hani az da olsa takip eden biliyordur her yoruma ve görüşe açığım.Ama gerçekten klasik olmuş.
Bakalım ne olacak sonuç.Rakibimsin galiba :/ Tabi ki öyle atışmalı çatışmalı bir rakip değilBende bu sıralar Diğer Forumlar bölümüne ağırlaştım. 2 farklı rehber serisi başlattım. Devam edeceğim ve başvurumu yapacağım. Zaten o kadar abartmaya gerek yok şu an 2 boşluk var diğer forumlar bölümünde
![]()
He onları diyorsun.Diğer Forumlar (4 / 7 )
Astrawar3
JakSocket
linux.gemini
ThreeDc
3 Açık varmış pardon![]()
Bence de bir moderatör alındıktan sonra diğeri 2-3 ay bekler diye düşünüyorum.He onları diyorsun.Hepsinin dolduracaklarını sanmıyorum.
![]()
Hadi hayırlısı diyeyim.Bence de bir moderatör alındıktan sonra diğeri 2-3 ay bekler diye düşünüyorum.
hiçbir fikrim yokHadi hayırlısı diyeyim.En son ne zaman alındığını biliyor musun ?
![]()
Mod olsun da daktır olmasın, sadece bir daktır için yer var forumda; üzgünüm.
Hocam ayıp oluyor, biz neciyiz burda.