Ne Olacak Bu Minecraft'ın Hali?

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır vip kavramı creative'de iyi ama faction'da haksız. Mesela hayatını oyuna adamış bir oyuncu odun keserken, bir VIP gelip ona tek atıyor..

Moderatör tarafından düzenlendi:

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
.-. kanıt ver ayrıca rapor edildi diye sölemezsem sonra deme niye ban yedim diye :) ._. hiç değilse haberin olur niye yedine dayir

Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.

Keşke kuralları okusaydın...

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.

Keşke kuralları okusaydın...
Hızlı ve sessiz ._.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Aslında Hepiniz haklısınız ben mcye 1 sene önce başlamama rağmen oyunda bilgim glşti ama şimdi 5-6 yaş çocuğun gelmesi ve hiç bilmeden oyuna başlaması yanlış bn oyuna başlamadan 1 ay video seyrettim.Şimdi Faction sıkıo çünkü daha 8 yaşında çocuğun admin aldığını ve server batırdığını gördm.Vip olayı bnce de saçma ama server devam etmeli.Fakat bu şöle anlaşılmasın sadece ayrım çok olmasın Editler fln.Bu yanlş bişi Klavyeyi kullanmayı öğrenip de mcye glmcn