Bat Man ve Super Man'in bir oynayacağı film çıkıcak bir de. B) Kısaca 2015 harika geçecek filmleriyle ayrıca bir de ben GodZilla'nın da devamını isterim izleyen bilir ne harika ne aksiyonlu bir film olduğunu. B)Gerçekten mi ? Çok şaşırdım şu an heme 3'leme yapmalıyım.2015 güzel geçecek sanırım.
![]()
GodZilla ile MoZilla da aynı filmde oynasınBat Man ve Super Man'in bir oynayacağı film çıkıcak bir de. B) Kısaca 2015 harika geçecek filmleriyle ayrıca bir de ben GodZilla'nın da devamını isterim izleyen bilir ne harika ne aksiyonlu bir film olduğunu. B)
Öhöm... Gentleman Godzilla filminde 100 metreyi aşan gök delenlerden de daha uzun 3 tane yaratığın dövüşü vardır hemde şehirde.GodZilla ile MoZilla da aynı filmde oynasınAhahaha
![]()
Canavarlar Üniversitesini izleyemedim daha.Hiç korkunç değil bence
Evet o da güzelOyunbozan Ralph, Canavarlar Üniversitesi falan da devam etse güzel olur
![]()
Şu kanlı olandan bahsediyorsun biraz değişik ama sevenler için güzel bir film.Koleksiyoncu
Godzilla çocukluğumun filmi devamı gelse güzel olur.Bat Man ve Super Man'in bir oynayacağı film çıkıcak bir de. B) Kısaca 2015 harika geçecek filmleriyle ayrıca bir de ben GodZilla'nın da devamını isterim izleyen bilir ne harika ne aksiyonlu bir film olduğunu. B)
Benim bildiğime göre godzilla frankestein gibi aynı zamanlarda yapılmış bir film ve senin çocukluğun da varmıydı yokmuydu onu bilemem ben ama 7 kadar serisi vardı her halde.Canavarlar Üniversitesini izleyemedim daha.
Şu kanlı olandan bahsediyorsun biraz değişik ama sevenler için güzel bir film.
Godzilla çocukluğumun filmi devamı gelse güzel olur.![]()
Espri yaptım anlamadın mıÖhöm... Gentleman Godzilla filminde 100 metreyi aşan gök delenlerden de daha uzun 3 tane yaratığın dövüşü vardır hemde şehirde.
Sadece bir şehirin içinden geçerken saldırmadan sadece yürüyerek geçerken bile şehir savaş alanına dönüşüyor artık bir düşün sen kavganın sonucun da düşün şehrin halini.
Havamı soğuk birden soğuk bir esinti geldi de. :alay:
Espri yaptım anlamadın mı
Hava soğuk havaHavamı soğuk birden soğuk bir esinti geldi de. :alay:
En azından televizyonda izliyorduk o anlamda söyledim.Benim bildiğime göre godzilla frankestein gibi aynı zamanlarda yapılmış bir film ve senin çocukluğun da varmıydı yokmuydu onu bilemem ben ama 7 kadar serisi vardı her halde.![]()
Kafa atacağım Capcom'a.O bir şey mi? En uyuz olduğum Mega Man X serisinin X8'de kalmış olması ve devamının çıkmaması!Bir de oyun sonu Axel virüsleniyordu!
Az Segaya baksın örnek alsın adamlar 1990'da çıkardıkları Sonic The Hedgehog'u hala devam ettiriyorlar ve en son 2014'te Sonic Boom adlı oyunun çıkacağını gösterdiler onun yanın da da karakterleri bir güzel yenilemişler hepsi değişmiş.Kafa atacağım Capcom'a.
Kağıda CAPCOM yazıp kafa atacağım bi sn.Az Segaya baksın örnek alsın adamlar 1990'da çıkardıkları Sonic The Hedgehog'u hala devam ettiriyorlar ve en son 2014'te Sonic Boom adlı oyunun çıkacağını gösterdiler onun yanın da da karakterleri bir güzel yenilemişler hepsi değişmiş.
Sen onu geç de en üzüldüğüm Mega Man Legends pek tutulmadığı için devamının gelememesiçok harika bir oyun ya en sevdiğim oyunlar arasında
![]()
Kaybol buradan :/Kağıda CAPCOM yazıp kafa atacağım bi sn.
O bir şey değil en son Street Fighter X Tekken de de Ryu Evil Ryu ya dönüşüp kayboldu. Eeeee bu oyunun da devamı gelecek mi?Veya geldi mi? Benim pek bilgim yok da. :alay:Kağıda CAPCOM yazıp kafa atacağım bi sn.