Devam Etmesini İstediğiniz Filmler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gerçekten mi ? Çok şaşırdım şu an heme 3'leme yapmalıyım. :( 2015 güzel geçecek sanırım. :)
Bat Man ve Super Man'in bir oynayacağı film çıkıcak bir de. B) Kısaca 2015 harika geçecek filmleriyle ayrıca bir de ben GodZilla'nın da devamını isterim izleyen bilir ne harika ne aksiyonlu bir film olduğunu. B)

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bat Man ve Super Man'in bir oynayacağı film çıkıcak bir de. B) Kısaca 2015 harika geçecek filmleriyle ayrıca bir de ben GodZilla'nın da devamını isterim izleyen bilir ne harika ne aksiyonlu bir film olduğunu. B)
GodZilla ile MoZilla da aynı filmde oynasın :) Ahahaha :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
GodZilla ile MoZilla da aynı filmde oynasın :) Ahahaha :D
Öhöm... Gentleman Godzilla filminde 100 metreyi aşan gök delenlerden de daha uzun 3 tane yaratığın dövüşü vardır hemde şehirde.
Sadece bir şehirin içinden geçerken saldırmadan sadece yürüyerek geçerken bile şehir savaş alanına dönüşüyor artık bir düşün sen kavganın sonucun da düşün şehrin halini.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hiç korkunç değil bence :)

Evet o da güzel :) Oyunbozan Ralph, Canavarlar Üniversitesi falan da devam etse güzel olur :)
Canavarlar Üniversitesini izleyemedim daha. :(
Şu kanlı olandan bahsediyorsun biraz değişik ama sevenler için güzel bir film. :)
Godzilla çocukluğumun filmi devamı gelse güzel olur. :)

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Canavarlar Üniversitesini izleyemedim daha. :(

Şu kanlı olandan bahsediyorsun biraz değişik ama sevenler için güzel bir film. :)

Godzilla çocukluğumun filmi devamı gelse güzel olur. :)
Benim bildiğime göre godzilla frankestein gibi aynı zamanlarda yapılmış bir film ve senin çocukluğun da varmıydı yokmuydu onu bilemem ben ama 7 kadar serisi vardı her halde. :D

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:p
Öhöm... Gentleman Godzilla filminde 100 metreyi aşan gök delenlerden de daha uzun 3 tane yaratığın dövüşü vardır hemde şehirde.
Sadece bir şehirin içinden geçerken saldırmadan sadece yürüyerek geçerken bile şehir savaş alanına dönüşüyor artık bir düşün sen kavganın sonucun da düşün şehrin halini.
Espri yaptım anlamadın mı

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğime göre godzilla frankestein gibi aynı zamanlarda yapılmış bir film ve senin çocukluğun da varmıydı yokmuydu onu bilemem ben ama 7 kadar serisi vardı her halde. :D
En azından televizyonda izliyorduk o anlamda söyledim. :D

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kafa atacağım Capcom'a.
Az Segaya baksın örnek alsın adamlar 1990'da çıkardıkları Sonic The Hedgehog'u hala devam ettiriyorlar ve en son 2014'te Sonic Boom adlı oyunun çıkacağını gösterdiler onun yanın da da karakterleri bir güzel yenilemişler hepsi değişmiş.
Sen onu geç de en üzüldüğüm Mega Man Legends pek tutulmadığı için devamının gelememesi :( çok harika bir oyun ya en sevdiğim oyunlar arasında :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Az Segaya baksın örnek alsın adamlar 1990'da çıkardıkları Sonic The Hedgehog'u hala devam ettiriyorlar ve en son 2014'te Sonic Boom adlı oyunun çıkacağını gösterdiler onun yanın da da karakterleri bir güzel yenilemişler hepsi değişmiş.
Sen onu geç de en üzüldüğüm Mega Man Legends pek tutulmadığı için devamının gelememesi :( çok harika bir oyun ya en sevdiğim oyunlar arasında :(
Kağıda CAPCOM yazıp kafa atacağım bi sn.

• Beğen