Bursa 2. kez şampiyon olmak istiyor neden olmasın ?BENİM GÖNLÜM BursaSpor![]()
Bursa Toparlanamıyor Yahu Defans BerbatBENİM GÖNLÜM BursaSpor![]()
2010 Yili geldi Aklima Ne Güzeldİ o Günler.Bursada Yaşıyorum Ama Bu Sene Toparlanamıyorlar Defans Çok Berbat ve Burdaki İnsanların Konuşmalarından Memnun Değiller Takımdan.Ben Beşiktaş Diyorum Çünkü Arsenal'e Karşı Oynayışları Tek O Değil Beşiktaş Sezona Şampiyonlar Ligi Maçı Yüzünden Daha Önce Hazırlandılar Ve Daha Fizikleri İyi Durumdalar Yine Çok Çekişmeli Olacak Bu Sezon Süleyman Seba Sezonu Olarak İlan Edildi Fenerbahçe,Galatasarayda Zorlayabilir Ama Şampiyonluk Eğer Beşiktaş'ta Bir Moral Düşüşü Olmassa Facia Filan Sakatlık v.b Beşiktaşın Bunlardan Şansı Daha Fazla Beşiktaşk çArşı[DOUBLEPOST=1409514556,1409514524][/DOUBLEPOST]
Bursa Toparlanamıyor Yahu Defans Berbat
Unutmassan Şampiyonluğu Bursaya Beşiktaş Verdi Son Maçta Bunuda Kabul Ettiler Zaten Bursa FenerBahçe Şampiyon Olmuştu Ama Beşiktaş Maçı Verince Bursa Şampiyon Oldu2010 Yili geldi Aklima Ne Güzeldİ o Günler.![]()
Olsun Oldu Yeter BanaUnutmassan Şampiyonluğu Bursaya Beşiktaş Verdi Son Maçta Bunuda Kabul Ettiler Zaten Bursa FenerBahçe Şampiyon Olmuştu Ama Beşiktaş Maçı Verince Bursa Şampiyon Oldu
Bursadan gol haberi mi var ?2010 Yili geldi Aklima Ne Güzeldİ o Günler.![]()
ATACAK SİZİN O FB VE GS NİZE 5 GOL YAPACAK OLAYİ BRAZİLYA MAÇ'İBursadan gol haberi mi var ?![]()
Bende FB Severim ama Volkan Demirel olduğu SÜRECE Fb li olmamVallahi futbol ile gram ilgim yok ama her zaman FENERBAHÇE'yi desteklemişimdir ^^