gördüğüm garip rüya

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
YALAN DEĞİL ARKADAŞLAR BEN BİKERESİNDE FARKETTİM RÜYADA OLDUĞUMU BİRİSİ BENİ KOVALIODU RÜYAMDA RÜYADAYIM KENDİMİ SIKIYIMKİ UYANIYIM DEDİM III DİYEREK KENDİMİ SIKTIM CANIM ACIDI UYANMADIM SONRA ÜZÜNÇLE KAÇMAYA DEVAM ETTİM

ben inanıyorum merak etme :)

ve rüyanda nası annene yumruk atmanı söleyebiliosun

ben olacakları rüyamda görüyom bide öyle bir özelliğim var.

[DOUBLEPOST=1410038039,1410037825][/DOUBLEPOST]
Rüyaları kontrol etmek diyorsun yani. Evet o.
artık rüyalarımı kontrol etmeyi denicem rüyamda vithırı yenicem :)[DOUBLEPOST=1410038459][/DOUBLEPOST]
bir keresinde ben de garip bir rüya görmüştüm anlatmak isterim... Tanıdığım ve gerçekte hiç hoşuma gitmeyen garip biri olarak bellediğim biri vardı. Onunla daha önce hiç görmediğimi düşündüğüm garip sokakta sohbet ediyorduk ve birden şehvet ile aletimi sıkmaya başladı... hoşuma gitmemiş değildi ama iğrendiğim bir insan olduğundan bana dokunmasını hoş karşılamadım ve hızla onun yanından uzaklaşmaya başladım. Ancak o vücudundan beklenmeyecek bir hızla koşarak aletimi yeniden kapıp öncekinden daha şiddetle sıkmaya başladı. Artık hoş değildi aksine acımaya başlamıştı. bu durumda ben de yeniden kaçmayı denedim ama onun muazzam güçlü kolları bir türlü aletimi bırakmadı. Sonun yerden bir taş alarak onun memesine doğru fırlattım. İlk başta buna çok güldü ama sonrasında me me kanseri olacağını söyleyip ağlamaya başladı ve ağlarken aletimi bırakmıştı. bu fırsattan yararlanarak aynı sokakta bulunan nasıl göründüğünü tam olarak hatırlayamadığım ama hoşuma gitmediğini düşündüğüm bir eve girdim ve kendimi bir odaya kilitledim. Kendimi kilitlememden birkaç dakika sonra o geldi ve hızla kapıya vurup açmamı istedi. Ancak ben bunu reddettim. Buna çok kızmış olacak ki eşek gibi anırarak kapının önüne sıçmaya başladı ancak kapının deliğinden baktığımda anüsü olması gereken yerde kadının cinsel organı vardı ve oradan dışkılıyordu... gerisini tam olarak hatırlamıyorum... ahh galiba sonunu hatırladım... son anlattığım şeyleri gördükten sonra birkaç dikkatimi çeken bir şeyler daha olduğunu düşünüyorum ama hatırlamıyorum... sonunda, galiba bir şekilde ölmüştü ve ben de onu mezarını ziyarete gittim. Mezar taşının üzerinde "Kesinlikle m eme kanserinde dolayı ölmedi!" şeklinde bir yazı vardı... ve bu beni çok güldürmüştü...

ÇOK GÜLDÜM :D aletin derken erkeklik organınmı

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
YALAN DEĞİL ARKADAŞLAR BEN BİKERESİNDE FARKETTİM RÜYADA OLDUĞUMU BİRİSİ BENİ KOVALIODU RÜYAMDA RÜYADAYIM KENDİMİ SIKIYIMKİ UYANIYIM DEDİM III DİYEREK KENDİMİ SIKTIM CANIM ACIDI UYANMADIM SONRA ÜZÜNÇLE KAÇMAYA DEVAM ETTİM

ben inanıyorum merak etme :)

ve rüyanda nası annene yumruk atmanı söleyebiliosun

ben olacakları rüyamda görüyom bide öyle bir özelliğim var.

[DOUBLEPOST=1410038039,1410037825][/DOUBLEPOST]
artık rüyalarımı kontrol etmeyi denicem rüyamda vithırı yenicem :)[DOUBLEPOST=1410038459][/DOUBLEPOST]
ÇOK GÜLDÜM :D aletin derken erkeklik organınmı
Olacakları rüya da görmek bir özellik değil herkeste var ona dejavu denir ayrıca rüyadan uyanamama haline karabasan oturdu üstüme derler halk arasında ben size şunu şöyle açıklayayım bir varlık sizi zorla tutuyor rüya da ve siz bu rüya da ilerledikçe ona yaklaşırsınız ya rüyanız da onu alt edersiniz ya da en dehşet vericisi onunla yüzleşirsiniz o iğrenç ve korkutucu suratına 1 dk fazla dimdik bakarsınız tıpkı bir işkence gibidir ve rüyadan uyanırsınız.Bunu aynı bir bilgisayar oyunu olarak düşüne bilirsiniz.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Olacakları rüya da görmek bir özellik değil herkeste var ona dejavu denir ayrıca rüyadan uyanamama haline karabasan oturdu üstüme derler halk arasında ben size şunu şöyle açıklayayım bir varlık sizi zorla tutuyor rüya da ve siz bu rüya da ilerledikçe ona yaklaşırsınız ya rüyanız da onu alt edersiniz ya da en dehşet vericisi onunla yüzleşirsiniz o iğrenç ve korkutucu suratına 1 dk fazla dimdik bakarsınız tıpkı bir işkence gibidir ve rüyadan uyanırsınız.Bunu aynı bir bilgisayar oyunu olarak düşüne bilirsiniz.
gece gece psikolojimi alt üst ederek azrail görmüş gibi uykumu kaçırmayı başardın tebrikler :/

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
gece gece psikolojimi alt üst ederek azrail görmüş gibi uykumu kaçırmayı başardın tebrikler :/
Kötülük bizim işimiz.Gerçekler her zaman acıdır.Bunu sürekli olarak yaşadığımdan söylüyorum bunu eskiden çok sık karşılaşırdım.
Artık böyle bir şey olduğun da o şeye dik dik bakıyorum ve o şey benden kaçmaya başlıyor o sırada uyanıyorum.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kötülük bizim işimiz.Gerçekler her zaman acıdır.Bunu sürekli olarak yaşadığımdan söylüyorum bunu eskiden çok sık karşılaşırdım.
Artık böyle bir şey olduğun da o şeye dik dik bakıyorum ve o şey benden kaçmaya başlıyor o sırada uyanıyorum.
ben neden rüyamda onu görmedim? heralde o varlık senin rüyanda inş bu gece rüyama girmez :S

edit:bu beğeniyi ssadece senin rüyan olarak kabul ediyorum.

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ben neden rüyamda onu görmedim? heralde o varlık senin rüyanda inş bu gece rüyama girmez :S
Rüyama girerse baya bi aksiyon yaşayacağıma benziyor.En son 40 tane zombi arasından onu fark ettim onu peşlerken sağ tarafımdan 30 kadar zombi üzerime koşuyordu ve o an da uyandım.Bazen farklı şeylerin arasına sinsice saklanırlar bunu da bilin bu tür bilgileri asla bulamazsınız yaşayarak öğrenirsiniz.Ve ne olursa olsun onun peşini bırakmayın size her ne saldırıyorsa onun peşini bırakmayın hemen uyanırsınız onu korkutarak.Çünkü Canavarlar da korkar.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Rüyama girerse baya bi aksiyon yaşayacağıma benziyor.En son 40 tane zombi arasından onu fark ettim onu peşlerken sağ tarafımdan 30 kadar zombi üzerime koşuyordu ve o an da uyandım.Bazen farklı şeylerin arasına sinsice saklanırlar bunu da bilin bu tür bilgileri asla bulamazsınız yaşayarak öğrenirsiniz.Ve ne olursa olsun onun peşini bırakmayın size her ne saldırıyorsa onun peşini bırakmayın hemen uyanırsınız onu korkutarak.Çünkü Canavarlar da korkar.
ben hiç dediğin gibi bir rüya görmediğim için senin rüyandır diyorum ve nasıl birşeye benziyordu?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ben hiç dediğin gibi bir rüya görmediğim için senin rüyandır diyorum ve nasıl birşeye benziyordu?
Korkutucu. O kadar gerçekçiydi ki kendimi gerçek dünya da sanıyordum.Ve karşılaştığım şeyler yaşadığım şeyler aşırı gerçekçiydi ki her şeyin gerçek olduğuna ve gerçek dünya da olduğuma tam inanacaktım ki zombili yere geldim ve bir şeylerin ters gittiğini anladım yanım da ki abimlere baktım ki ceketlerinin içinden yükselen siyah buhar ve ağızlarını açıp gök yüzüne bakmaları derilerinin değişmesi işte bunlar olduğun da arkama baktığım da iki zombi bana bakıyorlardı ve sanki kendi araların da hayvanlar gibi anlaşarak kaçsak mı kalsak mı diyorlardı o zaman bir an da abimler bana doğru koşmaya ben ise sinirden çıldırmış bir şekil de o ikisine koşmaya yanında bulunduğum eski evin arkasın da gizlenerek gelmiş fakat her şekil de kendilerini fark ettirmiş 30 kadar zombi ise bana ve abimlere doğru koşmaya başladı işte o an da ne olduysa oldu ve o çılgınlıkta kabustan uyandım.En son hatırladığım o iki şey ağlayarak kaçıyordu. :lol:
O şeyin/şeylerin amacı neyse en fazla 5 kişi halin de takılıyorlar bildiğim kadarıyla bazen ise nadiren 8 kişi olarak geliyorlar her ne iseler bir şeyleri kontrol ederek rüyanızın gerçek dünyaya çok benzeterek sizi gerçek dünya da olduğunuza inandırmaya çalışıyorlar ama hala asıl amaçlarının ne olduğunu öğrene bilmiş değilim. Öldürmek? Ya da delirtmek? Belki de kontrol altına alarak cinayet işletmek? Kim bilir?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Rüyalarimda Güzellik Orman Su Cennet Gibi Yer Görüyorum Bazenleri Kabuslar Görüyorum ama onlar daha çok güldürüyor. :D

• Beğen

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir türlü adam akıllı rüya göremiyorum zorla oradan alıp başka bir kabusa atıyorlar beni sanki.
ben rüyamda zombi görüyoum kabuslarda zombi galiyo Naberğğğğğğğ diyo sonra bende zombi oluyom bi başka insan bana Selamün Aleyküm diyo insan oluyom :D
kabuslarim bile saçma :D

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ben rüyamda zombi görüyoum kabuslarda zombi galiyo Naberğğğğğğğ diyo sonra bende zombi oluyom bi başka insan bana Selamün Aleyküm diyo insan oluyom :D
kabuslarim bile saçma :D
Komediymiş seninkisi.Keşke eskisi gibi çok güzel rüyalar görseydim,fakat onlar da birer kabusa dönüşüyordu nedenini hala anlamıyordum zorla bir şeyleri öğretiyorlardı.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Psikolojik Sorunlusun Galiba Ozaman :)
Siz öyle bilin gerisini araştırmayın mazallah sapıtırsınız hayatınız hakkın da ki düşünceleriniz 360 derece döner.
Siz çok güzel bir şekilde yaşayın benim psikolojik sorunlarım bar diye bilin.Çünkü bu tür şeyleri aklınız alamaya bilir...

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Siz öyle bilin gerisini araştırmayın mazallah sapıtırsınız hayatınız hakkın da ki düşünceleriniz 360 derece döner.
Siz çok güzel bir şekilde yaşayın benim psikolojik sorunlarım bar diye bilin.Çünkü bu tür şeyleri aklınız alamaya bilir...
Abi Yaş Farkımız 1 Yaş Ve Bende Cinsel Rüyalar Gördüm 13 Yaşinda Ama Şimdi Çok Daha güzel Komik Rüyalar Görüyorum buda Psikolojimi Etkiliyor bu yüzden bu kadar neşeliyim. :)