Ate-Höst ile Sorgulama #1 +14 Yaş ve üzeri

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Puh yazıklar olsun be.. Aranızda en tartışmayı seven kişi benim nickimi yanlış yazmışsınız ya puh size.. Nasıl etiket yapmışsınız..

r ile i yer değişecek..

Bırakın tartışmıyorum.. Ben Zeus'a tapıyorum artık..

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
EDİT: Karikateist Kapanmış len :D
Ahaha bir kaç kere daha böyle yapıtılar. Gelirler geri merak etme biraz saçmalar çok az da mantıklı konuşurlar. Bir kaç ay daha açık durup kapatılıp açılır. Saldırı oluyormuş o yüzdenmiş sanırsam ne kadar doğruysa. :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kim Kimi Kandırıyor Loa :D
Öşek yalancı öşeği dinleme höwal[DOUBLEPOST=1409835943,1409816664][/DOUBLEPOST]Bir Müslümanın referansı,ölçüsü,örneği,kriteri diğer bir Müslüman değildir. Kuran ve Peygamber'dir. Müslümanların kötü örneklerini bahane ederek kimse kendini avutmasın.

Beğenip geçiyor çoğu bu konununda diğer konular gibi yorumlanması lazım

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Süper tespit, helal. Nasıl ateist oluyolarsa. Bide kendimize bakmak gerek namaz kılmamız lazım. 2. inceleme olursa isterim etiket.

Son düzenleme:

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Olasılıklar sonsuzdur,sadece bir dumanın nereye gideceğinde sonsuz değişken vardır.Ve bunları bilen odur(yani Allah'dır).Vede görebildiğimiz evrende (%5) 8 trilyon galaksi vardır.Bu olasılıkları aynanda bilebilmek.Ve bu Onun(Allah'ın) sonsuz gücü yanında hiçbirşeydir.Siz anca iki kere ikiyi çarpıp zekiyim diyin.
Not:Burda müslümanlık savunuluyor..

Son düzenleme:

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olasılıklar sonsuzdur,sadece bir dumanın nereye gideceğinde sonsuz değişken vardır.Ve bunları bilen odur.Vede görebildiğimiz evrende (%5) 8 trilyon galaksi vardır.Bu olasılıkları aynanda bilebilmek.Ve bu Onun sonsuz gücü yanında hiçbirşeydir.Siz anca iki kere ikiyi çarpıp zekiyim diyin.
Ne demek istedin anlamadım.Ve ateistliğimi müslümanlığımı savunuyorsun onu da anlamadım