Ate-Höst ile Sorgulama #1 +14 Yaş ve üzeri

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olasılıklar sonsuzdur,sadece bir dumanın nereye gideceğinde sonsuz değişken vardır.Ve bunları bilen odur.Vede görebildiğimiz evrende (%5) 8 trilyon galaksi vardır.Bu olasılıkları aynanda bilebilmek.Ve bu Onun sonsuz gücü yanında hiçbirşeydir.Siz anca iki kere ikiyi çarpıp zekiyim diyin.
Sonsuz bir güç ve sonsuz olasılık mantıksal bir bozukluk var :)
Evrenin oluşması olasılık gözüyle bakıyorsun peki diğer yaşamsal olayların olması için değerlerin hassas bir ayarda olmasıda mı olasılık ? en iyisi videoyu izle.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
14 yaşında Ateist olanlara kızmıyorum. Ailesi dinini düzgün öğretememiş ya da bu arkadaşlar "höşt oradan, benim kafama ne eserse onu doğru bilirim. Nede olsa internette yazan (sorgulayın) ibaresi tamda bunu açıklıyor değil mi" diyerekten hayatı koyarlar kafalarına yaşar giderler.
Ergensiniz, aklınız başınızda değil :) Kısaca İzmit gölünde köpek balığı aramayın.

[Ayriyeten internetten sorgulayarak ateist olanlara da bir şey demiyorum. Yüzyılın daniskasını yaşamış olan arkadaşlardır onlar. Zaten Mesut, ne diye böyle bir konu açtıysan. Forumun yaş ortalaması belli, eline emeğine sağlık da yinede sonucu değiştiremeyeceksin.]

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sonsuz bir güç ve sonsuz olasılık mantıksal bir bozukluk var :)
Evrenin oluşması olasılık gözüyle bakıyorsun peki diğer yaşamsal olayların olması için değerlerin hassas bir ayarda olmasıda mı olasılık ? en iyisi videoyu izle.
Ben müslümanım kardeş mesajı anlamadın herhalde?
Anlamadan benim görüşüm hakkında lütfen öngörüde bulunmayın bunları bilen odur yazmışım.Lütfen mesajı anlayın.
Sonunu okumadan yorum yapma lütfen cidden sinir oldum bana hakaretten beter bir söz söyledin.Küfür etseydin bu kadar sinirlenmezdim...

Son düzenleme:

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
14 yaşında Ateist olanlara kızmıyorum. Ailesi dinini düzgün öğretememiş ya da bu arkadaşlar "höşt oradan, benim kafama ne eserse onu doğru bilirim. Nede olsa internette yazan (sorgulayın) ibaresi tamda bunu açıklıyor değil mi" diyerekten hayatı koyarlar kafalarına yaşar giderler.
Ergensiniz, aklınız başınızda değil :) Kısaca İzmit gölünde köpek balığı aramayın.

[Ayriyeten internetten sorgulayarak ateist olanlara da bir şey demiyorum. Yüzyılın daniskasını yaşamış olan arkadaşlardır onlar. Zaten Mesut, ne diye böyle bir konu açtıysan. Forumun yaş ortalaması belli, eline emeğine sağlık da yinede sonucu değiştiremeyeceksin.]
Ben şunu anlayamıyorum adamlar düşünerek oluyor ateist.Bir rüzgarla ilaç bile olmassa koskoca dünya ve yaratıklar nasıl oluyor