AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
.ADAO değilde bugün ps3 de bf4 multiye girdim . Girmez olaydım . Rezil oldum :/ Ruslar benle basaaarrrrr diye dalga geçti1 kill ile terkettim .-.
.ADAO değilde bugün ps3 de bf4 multiye girdim . Girmez olaydım . Rezil oldum :/ Ruslar benle basaaarrrrr diye dalga geçti1 kill ile terkettim .-.
Ahahahaha valla bu gün bizim de başımız şişti Rus abilerle TF2 de teki tutturrmuş ''Olaolaolaolaolaolaolaoala'' diye başımızın etini yedi hele diğeri mahalle karılarını geçti tonalrca küfür yağdı üzerine susmadı abi sonun da birisi oyama başlattı onu kicklemek için sebebinide belirtme abii 21 oy kabul 3 oy ret şeklinde şutladık.O değilde bugün ps3 de bf4 multiye girdim . Girmez olaydım . Rezil oldum :/ Ruslar benle basaaarrrrr diye dalga geçti1 kill ile terkettim .-.
сука deyin onlara. sFAhahahaha valla bu gün bizim de başımız şişti Rus abilerle TF2 de teki tutturrmuş ''Olaolaolaolaolaolaolaoala'' diye başımızın etini yedi hele diğeri mahalle karılarını geçti tonalrca küfür yağdı üzerine susmadı abi sonun da birisi oyama başlattı onu kicklemek için sebebinide belirtme abii 21 oy kabul 3 oy ret şeklinde şutladık.![]()
Basın O... Annemi seviyorum? Bu ne lan?.ADAD Пресс сука люблю маму? bunu yazsan ne kadar Rus varsa oyundan çıkardı.
Translate kullanma, O.... anneciğine bastığım gibi mi diye çevriliyor.Basın O... Annemi seviyorum? Bu ne lan?
Bide durmadan granado diyor tamam bomba atıyosun da dk başı neden söylüyosun .-.Ahahahaha valla bu gün bizim de başımız şişti Rus abilerle TF2 de teki tutturrmuş ''Olaolaolaolaolaolaolaoala'' diye başımızın etini yedi hele diğeri mahalle karılarını geçti tonalrca küfür yağdı üzerine susmadı abi sonun da birisi oyama başlattı onu kicklemek için sebebinide belirtme abii 21 oy kabul 3 oy ret şeklinde şutladık.![]()
Bir ara Iraklı birisyle gece saat 3 gibi teke tek kalmıştık ben spydım onla teketek attık ve ona resmen korku filmini oyun da oynama deneyimini yaşattım.Tepesine çıkıyorum ''Ssssssssssss'' ''After You'' diyerek adamı çıldırtıyordumBide durmadan granado diyor tamam bomba atıyosun da dk başı neden söylüyosun .-.
bilemedim .-.Başar gel biz de TF2 atalım?![]()
Hayat Sana Ne Verirse Değerini Bileceksin. B)gine uyari geldi ama başka konudan of :/
Ebedi ödülün ürettim kullanması çok zor yavBaşar gel biz de TF2 atalım?![]()
EEbedi ödülün ürettim kullanması çok zor yav
Kendi silahıyla vurdun onuHayat Sana Ne Verirse Değerini Bileceksin. B)