Gece Kuşları -1 (Muhabbet Konusu)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O değilde bugün ps3 de bf4 multiye girdim . Girmez olaydım . Rezil oldum :/ Ruslar benle basaaarrrrr diye dalga geçti :( 1 kill ile terkettim .-.
Ahahahaha valla bu gün bizim de başımız şişti Rus abilerle TF2 de teki tutturrmuş ''Olaolaolaolaolaolaolaoala'' diye başımızın etini yedi hele diğeri mahalle karılarını geçti tonalrca küfür yağdı üzerine susmadı abi sonun da birisi oyama başlattı onu kicklemek için sebebinide belirtme abii 21 oy kabul 3 oy ret şeklinde şutladık. :lol:

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ahahahaha valla bu gün bizim de başımız şişti Rus abilerle TF2 de teki tutturrmuş ''Olaolaolaolaolaolaolaoala'' diye başımızın etini yedi hele diğeri mahalle karılarını geçti tonalrca küfür yağdı üzerine susmadı abi sonun da birisi oyama başlattı onu kicklemek için sebebinide belirtme abii 21 oy kabul 3 oy ret şeklinde şutladık. :lol:
сука deyin onlara. sF:SAF:

• Beğen
Reactions: DIO

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide durmadan granado diyor tamam bomba atıyosun da dk başı neden söylüyosun .-.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bide durmadan granado diyor tamam bomba atıyosun da dk başı neden söylüyosun .-.
Bir ara Iraklı birisyle gece saat 3 gibi teke tek kalmıştık ben spydım onla teketek attık ve ona resmen korku filmini oyun da oynama deneyimini yaşattım.Tepesine çıkıyorum ''Ssssssssssss'' ''After You'' diyerek adamı çıldırtıyordum :lol: sonun da delirdi ve etrafa dönerek ateş açmaya başladı Heavy ile mermisi bitince de arkasından öldürdüm.Tekrar doğru basesinde sırtını duvara verdi ben de yine garip garip sesler çıakrdım Spy ile ve ustaca saklanarak görünmezlikten çıakrak elçi ile kafasına atış yapar trolleyip durdum adam bildiğin delirdi heavy ile etrafı tarıyor yumruk falan sıpıtıyor ama her seferin de bana ölüyor sonun da ise akıl edip Pyro aldı da az rahatladı :lol:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Başar gel biz de TF2 atalım? :lol: