S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Küfür detected and arşivime eklendi
Küfür detected and arşivime eklendi
Telefonumda ki 12'lik arşiv.Bilgisayarımda ki 98'lik arşive bakarsak pek de göz alınmayacak bir fotoğraf değildi.Ama duştan çıktıktan sonra bi daha girmek zorunda kalmıştımGözlerimi alamıyordum .-.
Misafirlere söven,arkadaşların parmaklarını ıssıran,bu ne tatlı kuş diyenlere "Şapşal" diyen,sevgilime aşkım koş diyen,bilgisayarın klavyesi üzerinden gezip yazı yazmayı seven(Ciddiyim),Muase'de kendini görünce parmağımı koydugumda parmak bırakmayan,omzuma konup konuşurken yüzümü çekirdiğimde burnu mu ve kulağımı ıssıran,inna'yı görünce yerinde duramayan,filmlerin ****** kısımlarında kafasını çeviren,Çekoslavak Muhabbet kuşu ile takas yapabilir.Bu yazdıklarım ciddi ama takas kısmı değil o benim biricik qanqam.Beyler kedime pilav mı yedirsem keşkek mi keşkek yiyince halıya cıvık yapıyor mart ta köpeklere gidiyor gece salınca 10 kediyle geliyor eline para verince 2 malbora alıp geliyor rakı çok sever bir de balık hiç sevmez büftek yer a101 deki çalışanları ve bim de çalışan insanları çok sever bim poşetlerinin içine girmeyi hele insanların elinden poşeti kapıp götüren yardım sever bir kedi hitler i üdolü olarak gören komunist her kedilere eşit yemek veren bir kedim var Takas yapan ?
pp ye for . la yap ma şunu yauha._. profil fotom op ._.
Gerçekten katılıyorum sana para kazanmak için yeni eşyalar getirdikçe yaş oranı da düştü. Artık oynanacak oyun olduğunu sanmıyorum.Oyun İLK ÇIKTIĞI Zamanlarda keyifle oynuyordum. Çoluk çocuk, bilmem ne karakteri yoktu. Sadece direniş vardı. İnsanlar Kurtlara direnirdi, takım çalışması ile oynardık. Artık Joygame'nin yaptığı Türk oyun firmaları'nın önünü kesmek. Oynayan yaş grubu 8-12 yaşındaki çocuklar. Büyüklerden de var ama onlarında ne tipler olduğunu (haberdeki) biliyorsunuz. Hayatında Cs Ve mt2'den başka oyun oynamayan tipler. Oyunda sürekli öldüğü için küfür eden çocuklar, hile açan çocuklar cirit atıyor. Joygame'nin de sunduğu fiyatlar KAZIK. O paraya Wolfteam'i Woftaym diye okuyan çocuklar bile en azından bir steam'den oyun alsalar farkı anlayacaklar ama nafile...
Ben 3 yıl önce 1 kere oynamıştım. En fazla 15 dakika oynamışımdır. Çok kötü bir oyun. Counter Strike bin basar diyip çıkmıştım. Hala eski notebookumun derinlerinde gömülü olmalı.Gerçekten katılıyorum sana para kazanmak için yeni eşyalar getirdikçe yaş oranı da düştü. Artık oynanacak oyun olduğunu sanmıyorum.
kardeşim 7 yaşında wolfteam oynuyor . Tabi zorla bıraktırıyorumPay To Win oyunların yurdum gençlerine uygun olmadığını ne zaman öğreneceğiz? Birkaç sene önce de 12 yaşında bir çocuğu Metin2 için bıçaklamışlardı. Wolfteam'i hiç oynamadım, oynamayı da istemem zaten bu saatten sonra. Daha "oyun" kavramımız oluşmamış bile. +12 olan bir oyunu şu anda 8-9 yaşındaki bir çocuk da oynuyor. Oyunlar ve internet konusunda yeterince çalışma yok. Zaten ülke genelinde oyun kültürüne sahip olanları toplasan bir elin parmaklarını geçmez bile belki. Oyunu ya hiç takmıyoruz ya da olması gerektiğinden fazla üstüne düşüyoruz. Böylelerinin olması da gayet normal tabi.
Gerçekten katılıyorum sana para kazanmak için yeni eşyalar getirdikçe yaş oranı da düştü. Artık oynanacak oyun olduğunu sanmıyorum.
Pay To Win oyunların yurdum gençlerine uygun olmadığını ne zaman öğreneceğiz? Birkaç sene önce de 12 yaşında bir çocuğu Metin2 için bıçaklamışlardı. Wolfteam'i hiç oynamadım, oynamayı da istemem zaten bu saatten sonra. Daha "oyun" kavramımız oluşmamış bile. +12 olan bir oyunu şu anda 8-9 yaşındaki bir çocuk da oynuyor. Oyunlar ve internet konusunda yeterince çalışma yok. Zaten ülke genelinde oyun kültürüne sahip olanları toplasan bir elin parmaklarını geçmez bile belki. Oyunu ya hiç takmıyoruz ya da olması gerektiğinden fazla üstüne düşüyoruz. Böylelerinin olması da gayet normal tabi.
Ben 3 yıl önce 1 kere oynamıştım. En fazla 15 dakika oynamışımdır. Çok kötü bir oyun. Counter Strike bin basar diyip çıkmıştım. Hala eski notebookumun derinlerinde gömülü olmalı.