Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seninki de şanssızlık be kardeş sevip de açılamamak bende yeni liseye geçtim sınıf mevcudu 31 14 erkek 17 kiz 3 erkek gelmiyor zaten napacagimi bilmiyorum. "Give me taktik"

Elmas kazarken gönderildi.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Daha okulun ilk gününden ******* edecek duruma gelmişsiniz hepiniz sizden ne olur Allah aşkına?
Ulan ben Lisenin ilk günü öğle molasın da yemek yemeden direk sağlık ocağına gidip tetenoz vurulmuştum bir de O sıcakta kalkıp tekrardan okula giderek yemek yedim ve 3 saat boş sıra da oturdum neyin kafasındasınız siz lan?
Ben bütün bunları yaptım sizin kadar çocukça mızmızlamadım gitmeyin okula bu kadar mızıklayacaksanız.
Açıktan okuyun benim gibi.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Daha okulun ilk gününden ******* edecek duruma gelmişsiniz hepiniz sizden ne olur Allah aşkına?
Ulan ben Lisenin ilk günü öğle molasın da yemek yemeden direk sağlık ocağına gidip tetenoz vurulmuştum bir de O sıcakta kalkıp tekrardan okula giderek yemek yedim ve 3 saat boş sıra da oturdum neyin kafasındasınız siz lan?
Ben bütün bunları yaptım sizin kadar çocukça mızmızlamadım gitmeyin okula bu kadar mızıklayacaksanız.
Açıktan okuyun benim gibi.
Ama bazıları dayanabilecek kadar güçlü diğiller :(

• Beğen
Reactions: DIO

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hepsi süt çocuğu bunların resmen.Tripleri görmüyor musun?
Ağzına tıkıcan emziği bir iki sallayacaksın hemen susarlar.
Ulan Liseye gidiyorsunuz Dişçiye gitmiyorsunuz.
Sakin ol evlat lanlu lunlu konuşma sakin ol champion sakin ol bak burda sucuklu kahve var belki gülmek sinirini dindirir

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsi süt çocuğu bunların resmen.Tripleri görmüyor musun?
Ağzına tıkıcan emziği bir iki sallayacaksın hemen susarlar.
Ulan Liseye gidiyorsunuz Dişçiye gitmiyorsunuz.
Mesela dün 8 saat boş boş oturduk arkadaş yani sıkılıyor insan ama mecburuz lisede güzel lise ama deniz kenarı. Bilmem liseden nefret eden niye nefret ediyor.

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır adanada deniz derken yanlış söylemişim pardon seyhan barajı ama bildiğin deniz gibi manzara

• Beğen
Reactions: DIO

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevgini gizleyeceksin elbet ancak platoniklik seviyesene de çıkma. Arkadaş ol. Çok samimi ol. Çok zor bir şey değil. Benim 1 ayda kurduğum çok samimi arkadaşlıklarım bile olmuştu. Birbirimizin her şeyini biliriz. Onun her zaman iyiliğini düşün. Zamanla belli et. O anlar zaten.
Bizim ki konuşmuş -,-

Xperia Z cihazımdan Tapatalk 2 kullanarak gönderildi.