furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
düşün abi beni dinle yani pişman olmassın
Yaş kaç?açmadan önce suya attım telefon açılmadı o_O sony teknik serverisin savunması hiçbir şekilde iyi bir savunma değil (cihaza elektrik temas etmiş suyun içinde) bumu abi savunma ne bu
samsung var şarjda iken şarjı bittiği çok oluyorSamsung alma. 2 kez aldım ikisindede şarj sorunu oldu.
Samsungu 2 senedir kullanıyorum ve şu an ondan yazıyorumSamsung alma. 2 kez aldım ikisindede şarj sorunu oldu.
Bu konuda daha konuşmak istemiyorum.Son olarak bir karar almam lazım herkesin tamam bu dediği birşeyi almak istiyorum![]()
Babam Samsung Galaxy S4 Zoom kullanıyo samsung un efsane kameralı bir telefonu herkes bilir kendisi emlakçı fotoğraf çekimlerinde iyi herkes özgür yani ben fikrini söyledim Samsung dışında telefon alınmazBu konuda daha konuşmak istemiyorum.
Herkesin elinde metrobüs telefonu olan 13 yaş kitlesinin hayranı samsung al sana kalmış.
Z1C nin ortalama fiyatı ne kadar ? YBu konuda daha konuşmak istemiyorum.
Herkesin elinde metrobüs telefonu olan 13 yaş kitlesinin hayranı samsung al sana kalmış.
Yahu yaşını merak ediyorum neden söylemiyorsun?Babam Samsung Galaxy S4 Zoom kullanıyo samsung un efsane kameralı bir telefonu herkes bilir kendisi emlakçı fotoğraf çekimlerinde iyi herkes özgür yani ben fikrini söyledim Samsung dışında telefon alınmaz