Yeni Telefon

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim o kadar param olsa şahsen gözüm kapalı samsung alırım lg,sony vs alırsam kendimi pıçaklarım asla kullanılamaz telefonlar

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütçemi görmedin galiba
bütçe ney :Dsana güzel bi telefon buluruk[DOUBLEPOST=1412277807,1412277741][/DOUBLEPOST]
o kadar param yok 12 taksitle felan :D
Ben s5 değilde S4 Active su geçirmiyo hem :D şuanda onu kullanıyorum 30 adet uygulama gram kasma yok :D 12 gb lik bir hafıza veriyor cihaz geldiğinde GT Racing nova gibi oyunları kasmadan oynayabiliyorum fiyatı 1000 TL

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobilim de o dediğin activenin özelliklerini yazabilirmisin ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Xperia Z1C şu an .ok hoş fakat ben pusudayım Z3C çıktığında benimdir. :D
Bütçe olarak ilk defa bir telefona limit koymayı planlamıyorum çünkü Z1C almadığım için pişman oldum bu sefer Z3C'yi direk alacağım cihaz çok hoş. :)
Z1C'de süper bir cihaz denemeni öneririm. :)
niye ki direk Z3 al işte ne güzel daha iyi olur :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Telefoncuda çalışmış tecrübem olan biri olarak söyleyeyim İphone a hiç bulaşma sony e özellikle girme kasa berbat koruma yok lg desen ayrı bi kafa Akıllı telefon alacaksan samsung dan başka güzel bir şey yok yani hepsini gördüm iphon e6 plus yamulttum :S
Ahaha Sony kasa kalitesinde rakipsizdir :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
abi bak anlamadan olaya dalma hepsini gördüm arka kaak plastik 5 cm yere düşşe sony arka kapak 10 parçaya bölünür[DOUBLEPOST=1412278229,1412278191][/DOUBLEPOST]
S4 active bak abi sen gir onu al beni dinle bunları kafayı takma anlamadan dinlemeden olaya dalıyolar
Ya dostum acaip yorumların var...
Kasalara su girdiği yok...
Plastik değilde :)

Telefoncu da başarılar :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Z3C daha iyi Z3 fazla büyük :)
ne??? ne kadar büyük olabilir ki?? 4,8 inch telefona kalmayacağız 6 inch telefon da kullanmıyacağız ortasını buluşlar işte ne güzel değil mi :D
telefondan anime izleyenler için 5.5 inch nimettir lan :D
abi bak anlamadan olaya dalma hepsini gördüm arka kaak plastik 5 cm yere düşşe sony arka kapak 10 parçaya bölünür[DOUBLEPOST=1412278229,1412278191][/DOUBLEPOST]
S4 active bak abi sen gir onu al beni dinle bunları kafayı takma anlamadan dinlemeden olaya dalıyolar
s4 active'yi önereni ilk kez duyuyorum o telefon berbat bence