Turkcell T50 Almalı Mıyım? Turkcell T50 VS ORJİNAL SAMSUNG S4 MINI

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bunların olabilmesi için türkiyrnin teknolojiye adım atması gerekir zeki arkadaşım
Bizim ülke değil başka bir ülkenin burada işlemci üretmesi lazım çünkü diğerlerine yaklasabilmemiz için çok zaman ve para var işin ucunda. Ki biz bir şey yapalım derken adamlarda Son MODEL en yüksek hızda işlemciler olucak. Zeki arkadaşım

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim ülke değil başka bir ülkenin burada işlemci üretmesi lazım çünkü diğerlerine yaklasabilmemiz için çok zaman ve para var işin ucunda. Ki biz bir şey yapalım derken adamlarda Son MODEL en yüksek hızda işlemciler olucak. Zeki arkadaşım

Yinede yetişiriz fakat bi 10 sene aralıksız uğraşmamız lazım

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
O parayı da bul sen dünyanın en zekisi olursun Ha!

Ben Asus Zenfone 6 almaya karar verdim arkadaşlar. Ancak nereden alabilirim? Teknosa'da internette tükenmiş gözüküyordu. Elden İzmir Gaziemir almak istiyorum.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne olur ise olsun asla operatör telefonu alma. Benden söylemesi. Bence Asus ya da Diskavri al özellik ile Asus önerimdir fiyatına göre güzel telefon yapıyor keretalar.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ne olur ise olsun asla operatör telefonu alma. Benden söylemesi. Bence Asusa da Diskavri al özellik ile Asus önerimdir fiyatına göre güzel telefon yapıyor keretalar.
Asus Zenfone 6 alacağımı, ancak mağazalarda tükendiğini söyledim?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma okumadan yorum yaptım. Bence en yakın alış veriş merkezine git ve oradaki teknolojik mağazaya gir ve almak istediğin telefonu söyle. Sizin oralarda Optimum varmış herhalde. Büyük ihtimal oradan elden ve garantili bir şekilde alabilirsin. Ya da bu konuda Asus Türkiye'nin facebook hesabına mesaj atabilirsin.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kusura bakma okumadan yorum yaptım. Bence en yakın alış veriş merkezine git ve oradaki teknolojik mağazaya gir ve almak istediğin telefonu söyle. Sizin oralarda Optimum varmış herhalde. Büyük ihtimal oradan elden ve garantili bir şekilde alabilirsin. Ya da bu konuda Asus Türkiye'nin facebook hesabına mesaj atabilirsin.
Bakacağım zamanım olursa optimumdaki teknosaya. Ama büyük ihtimalle yoktur, yok satan bir telefon.