Bizim ülke değil başka bir ülkenin burada işlemci üretmesi lazım çünkü diğerlerine yaklasabilmemiz için çok zaman ve para var işin ucunda. Ki biz bir şey yapalım derken adamlarda Son MODEL en yüksek hızda işlemciler olucak. Zeki arkadaşımBunların olabilmesi için türkiyrnin teknolojiye adım atması gerekir zeki arkadaşım
Yinede yetişiriz fakat bi 10 sene aralıksız uğraşmamız lazımBizim ülke değil başka bir ülkenin burada işlemci üretmesi lazım çünkü diğerlerine yaklasabilmemiz için çok zaman ve para var işin ucunda. Ki biz bir şey yapalım derken adamlarda Son MODEL en yüksek hızda işlemciler olucak. Zeki arkadaşım
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
O parayı da bul sen dünyanın en zekisi olursun Ha!Yinede yetişiriz fakat bi 10 sene aralıksız uğraşmamız lazım
Ben Asus Zenfone 6 almaya karar verdim arkadaşlar. Ancak nereden alabilirim? Teknosa'da internette tükenmiş gözüküyordu. Elden İzmir Gaziemir almak istiyorum.O parayı da bul sen dünyanın en zekisi olursun Ha!
Asus Zenfone 6 alacağımı, ancak mağazalarda tükendiğini söyledim?Ne olur ise olsun asla operatör telefonu alma. Benden söylemesi. Bence Asusa da Diskavri al özellik ile Asus önerimdir fiyatına göre güzel telefon yapıyor keretalar.
Bakacağım zamanım olursa optimumdaki teknosaya. Ama büyük ihtimalle yoktur, yok satan bir telefon.Kusura bakma okumadan yorum yaptım. Bence en yakın alış veriş merkezine git ve oradaki teknolojik mağazaya gir ve almak istediğin telefonu söyle. Sizin oralarda Optimum varmış herhalde. Büyük ihtimal oradan elden ve garantili bir şekilde alabilirsin. Ya da bu konuda Asus Türkiye'nin facebook hesabına mesaj atabilirsin.
Piyasadan resmi olarak kaldırılmadığı sürece sayılı olarak tenoloji devlerinin mağazalarında bulunur.Bakacağım zamanım olursa optimumdaki teknosaya. Ama büyük ihtimalle yoktur, yok satan bir telefon.
Devletin bu soruna çözüm bulması lazımO parayı da bul sen dünyanın en zekisi olursun Ha!
Devlet bize bahmiyir sana o parayı nasıl yetiştirecek.Devletin bu soruna çözüm bulması lazım
Hala sen diyoya ben genel konusuyorum hala sen diyo bize degil teknoloji altyapısına nasıl yetiştiricek.Devlet bize bahmiyir sana o parayı nasıl yetiştirecek.