- En iyi cevaplar
- 13
Paintten yazmaya üşendim çarpı ordan kalktığını yukarıya geçtiğini söylüyor.O üstteki yeşil renk çevrimiçi olup olmadığını gösteriyor.Eğer çevrimiçi değilsen olmuyor .s
Paintten yazmaya üşendim çarpı ordan kalktığını yukarıya geçtiğini söylüyor.O üstteki yeşil renk çevrimiçi olup olmadığını gösteriyor.Eğer çevrimiçi değilsen olmuyor .s
Artık ne kadar fazla mesaj atarsan rütben o kadar yükseliyor bu da forum da gereksiz ve boş mesajlarla post kasmayı çıkartıyor hazır olun forumun kıyameti yaklaşıyor.minecraftforum.net tarzı olmuş bence gayet şık , renkli isim konusu gelirse en azından kullanıcıyı yansıtıcağını düşünüyorum .
İyi çalışmalar
Bu arada puanlar gittiğine göre sanırım yeni puan sistemi yolda .
Artık ne kadar fazla mesaj atarsan rütben o kadar yükseliyor bu da forum da gereksiz ve boş mesajlarla post kasmayı çıkartıyor hazır olun forumun kıyameti yaklaşıyor.
Ben de sadece beğeniden End Sakiniydim bakarsanız mesaj sayımla beğenim arasın da ki büyük farkı görürsünüz.Ben beğeni ve üyelik süremden dolayı yüksek puana sahiptim şimdi o da kalmadı diyorsun .s
Yeni sistemde Beğeni/Yorum orantısı kurulacakmış. Yüksek yorumu olup az beğenisi olanlar daha az puan alacakmış.Ben de sadece beğeniden End Sakiniydim bakarsanız mesaj sayımla beğenim arasın da ki büyük farkı görürsünüz.
Vallaha mı?Yeni sistemde Beğeni/Yorum orantısı kurulacakmış. Yüksek yorumu olup az beğenisi olanlar daha az puan alacakmış.
Adam. Bizden 5 - 6 saat geride yaşıyorTema çoktan geldi![]()