Duyuru Minecraft Türkiye Güncellemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yaptığım önerilerde sanırım dikkate alınmış.. Eksikler hiçbir zaman bitmez..:( ben halen rütbelerin online olma süreleri ile olması taraftarıyım.. En azından spamı birazda olsa engeller..

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Yeni temayı çok beğendim açıkçası ama şu gruplar gitmeseydi çok iyi olurdu baya uğraşmıştım grup için.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Şimdi ban yerine susturulma geldi ya, eski banlanan hesaplarımızın cezaları da susturulmaya çevrilse olmaz mı?[DOUBLEPOST=1413320719,1413320489][/DOUBLEPOST]
Geri gelecek gruplar...Ama önce like first update the grups!

-_-_-InFamous Second Son-_-_-
Gruplar geri gelmeyecek, gittiler, bittiler, öldüler..

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski tema efsaneliğe ulaştıktan sonra yeni bir tema geldi. Hoşda oldu, göze daha çok hitap ediyor.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gece uyurken telefonu açık bırakırım :D
5 dkda 1 reload isterse o sorun kalkar.. Basit bir şey bunlar.. Rütbe için afk bırakıyorsan demekki mesaj spamıda yaparsın..
Amaç üyeye rütbe kazandırmamak değil.. Amaç spamı azaltmak.. Sen afk ol istersen spam azalır sorun olmaz.. Ya da süreyi uzun yaparlar..

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 dkda 1 reload isterse o sorun kalkar.. Basit bir şey bunlar.. Rütbe için afk bırakıyorsan demekki mesaj spamıda yaparsın..
Amaç üyeye rütbe kazandırmamak değil.. Amaç spamı azaltmak.. Sen afk ol istersen spam azalır sorun olmaz.. Ya da süreyi uzun yaparlar..
Ben mi spam yapıyorum ? Neyse şimdi konuda @craft_man da var susturuluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...